""
""

Majstorski! Prijović petom matirao Leh, Kup Poljske ostao u Varšavi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.05.16. | 18:17

Švajcarac, poreklom iz Srbije, rešio finalni okršaj u Varšavi

Legija je odbranila Kup Poljske i domogla se 18. trofeja u ovom takmičenju, a najzaslužniji za to bio je nekadašnji kadetski i omladinski reprezentativac Srbije, Aleksandar Prijović, kome je ovo bio peti gol na šestom meču u ovom takmičenju, ali svakako najvažniji. Velikan iz Varšave je upravo za taj pogodak u 69. minutu bio bolji od Leha u finalu i obradovao svoje navijače - 0:1 (0:0).

Izabrane vesti

Pristalice oba kluba napravile su fenomenalnu feštu na početku utakmice. Dve fenomenalne koreografije sa obe strane uveličale su kompletan spektakl, ali sama utakmica nije bila u skladu sa standardom koje su postavili navijači dva tima.

Legija je ipak uspela da dokaže zbog čega je lider poljskog prvenstva. Leh je uglavnom bio u podređenom pokušaju, organizovano se branio i tražio svoju šansu iz brojnih kontranapada, ali ni jednu nije uspeo da iskoristi.

Na kraju, odlučio je trenutak nepažnje igrača kluba iz Poznanja, jedna loša intervencija koja je u iznenadnoj šansi ostavila Aleksandra Prijovića, a ovaj se sjajno snašao i majstorski pogodio mrežu rivala.

Čak i u finišu utakmice Legija je bila bliža drugom, nego Leh izjednačujućem golu, ali su mreže mirovale, pa se radovala ekipa Stanislava Čerčesova.

Vladimir Volkov je poraz Leha gledao sa klupe za rezervne igrače, dok je kod Legije u špicu napada pored Prijovića bio Nemanja Nikolić. Međutim, najbolji strelac poljskog prvenstva nije uspeo da se upiše u strelce na ovom meču.


(FOTO: Screen shot)


tagovi

Vladimir VolkovNemanja Nikolićmeđunarodni fudbalAleksandar Prijović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara