""
""

Makabi spreman za potpuno renoviranje: Stiže Barcokas, pregovara se sa Bajksom, Vimsom...

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.04.16. | 19:55

Posle priča o dovođenju Majka Cirbesa i Kvinsija Milera iz Crvene zvezde u javnost procurile nove informacije...

Makabi se, izgleda, sprema za potpuno renoviranje ekipe. Posle jedne od najlošijih sezona u istoriji kluba izraelski gigant planira da uloži veliki novac kako bi se naredne godine vratio na sam vrh Evrope, a posle najava da su Zvezdine vedete Majk Cirbes i Kvinsi Miler dobili milionske ponude, procurile su i nove informacije o tome sa kim se sve pregovara ovih dana.

Izabrane vesti

Dok su priče o angažovanju Zvezdinog tandema upitne u ovom trenutku, Makabi planira da na klupu dovede sadašnjeg stratega Lokomotive Kubanj Jorgosa Barcokasa, dok bi igrački kadar trebalo da ponude NBA pojačanja - Dvajt Bajks i Soni Vims

Cirbes i Miler dobili milionske ponude Makabija!

Prema informacijama do kojih je stigao ruski Sport Ekspres Dvajt Bajks bi trebalo da pristane na ugovor po kojem bi inkasirao po 2.500.000 evra godišnje. Iskusni kombo bek trenutno nastupa za Oklahomin tim iz Razvojne lige, dok je nekadašnji as moskovskog CSKA sezonu započeo u Finiksu, potom je prešao u Filadelfiju, a onda je nedavno dobio otkaz. Međutim, šuška se da Vims za povratak u Evropu traži veliki novac i da bi to mogao da bude kamen spoticanja. 

U svakom slučaju Makabi će na sve načine pokušati da se „opere“ kod navijača zbog loših izdanja...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Soni VimsMakabi Tel AvivJorgos BarcokasEvroligaDvajt Bajks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara