""
""

Maks je pobesneo, a košta samo 12.000.000

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.05.17. | 10:04

Navali narode...

Nekadašnji napadač nemačke reprezentacije i čovek koji je bio projektovan za prvog špica na Mundijalu u Rusiji - Maks Kruze, posle nekoliko najgorih meseci u životu - najuren iz državnog tima, najuren iz Volfzburga, a sve zbog nesportskog života - na Vezeru doživljava novi procvat. 

Izabrane vesti

Kruze je najbolji strelac Verdera koji ovog proleća igra sjajno. Na 21 utakmici dao je 14 golova i pet puta asistirao, a ako gledamo isključivo april, učinkom kakav ima Kruze (osam golova na šet utakmica) može da se pohvali samo još Leo Mesi
"Meni je samo potrebno okruženje u kojem se osećam prijatno", kazao je nedavno problematični golgeter. I izgleda da ga je pronašao. 

Logično, zbog takvog razvoja situacije i u Bremenu su prezadovoljni, međutim, imaju razloga i za brigu. Jer Kruze je s otkupnom klauzulom koju ima u svom ugovoru praktično "na vetrometini". Ko želi da ga dovede ovog leta treba samo da aktivira klauzulu koja iznosi, za igrača takvog kalibra, "mizernih" 12.000.000 evra, otkriva Bild

Kruze je inače istu stavku, s potpuno identičnom cifrom imao i dok je bio u Menhengladbahu, kada ga je 2015. Volfzburg otkupio. 

Sada je Maks opet pobesno i ponovo je na ceni. 

Navali narode!

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaMaks KruzeNemackaVerder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara