""
""

Mala fešta prelepih golova u uzdizanju Bešiktaša - Gomez slao po burek, Bizezvarova štikla i Sosino ubijanje pauka! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.12.15. | 19:52

Majstori, kapa dole...

Bešiktaš je arhivirao neočekivani poraz od Ahisara, uzdigao se iznad situacije i ponovo nastavio svoj put na stazi pobednika. Istanbulski Orlovi slomili su otpor Kajzerija i slavili na terenu na kojem su u poslednjih pet godina samo dva puta kući otišli sa po tri boda, uz feštu spektakularnih golova i nekoliko majstorskih poteza na obe strane - 2:1. 

Izabrane vesti

Uprkos tome što se očekivalo da će posle berićetnog prvog poluvremena prštati i u drugom delu, golovi su izostali, ali uzbuđenja nije manjkalo. Ipak, crno-beli su i ovog puta ponosno nakrivili šešir i osladili se novom pobedom, koja ih posle nekompletnog 14. kola stavlja na čelo tabele. 

Svi golovi na utakmici viđeni su tokom prvih 45 minuta utakmice, ali utisak koji je ostao posle istih bio je izuzetno jak. 

Mario Gomez je otvorio seriju pogodaka svojom novom majstorijom u 12. minutu susreta, kada je iskoristio jednu brzu kontru i zatalasao mrežu, pritom i protivničkog igrača poslao po burek. I jogurt, naravno. 

Odgovor je brzo stigao, već posle pet minuta. I to kakav. Dijego Bizezvar je iskoristio uspavanost protivničke odbrane i jednu odličnu loptu Kaglajana štiklom pretvorio u gol za izjednačenje. 

Ipak, vrhunac utakmice viđen je četiri minuta pre odlaska na odmor. Majstorija! Pauk je ostao bez minulog rada, a krivac je bio Hoze Sosa, koji je pogodio sam ugao gola iz jedne jako teške pozicije. Iz slobodnog udarca, doduše. Ali, to ni najmanje ne umanjuje značaj, a ni lepotu jednog od najlepših pogodaka viđenih ovog vikenda. 

SUPER LIG – 14. KOLO

Petak:

Galatasaraj – Bursa 3:0 (0:0)
/Podolski 68, Oztekin 80, Jilmaz 89/

Subota:

Osmanli – Kasimpaša 0:1 (0:0)
/Torun 50/

Konja – Antalija 3:2 (2:0)
/Mbamba 2, Bajić 17, Kamdali 60 – Bašan 48, Eto 88

Kajzeri – Bešiktaš 1:2 (1:2)
/Bizezvar 17 – Gomez 12, Sosa 41/

Nedelja:

15.00 Bašakšehir – Genčlerbirligi
18.00 Gacijantep – Fenerbahče
18.00 Mersin – Rize

Ponedeljak:

17.00 Ahisar – Sivas
19.00 Trabzon - Eskišehir

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaSuper ligMario GomezKajzerisporHose SosaEvropaDijego BizezvarBesiktas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara