"Zdravko Mamić"
"Zdravko Mamić"

Mamić će da poludi ako je ovo tačno: Tek proslavio 17. rođendan, a već postavlja uslove? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.07.13. | 13:59

Mediji, ali oni van Hrvatske, pišu da je Dinamov Alen Halilović od Totenhema tražio platu od 1,2 miliona evra, plus kuću za porodicu i školarinu za dva brata, pa su mu Pevci pokazali vrata

Zdravko MamićZdravko Mamić  neće biti zadovoljan, ako se ispostavi da su informacije stranih kolega tačne. Naime, transfer dvojice tinejdžera Modrih u Totenhem za astronomskih 20 miliona evra propao je zato što je Alen Halilović, koji je tek sredinom juna napunio 17 godina, navodno rešio da se već kao tinejdžer obezbedi za buduće generacije.

Naime, Halilović je, podvlačimo pišu stranci, ne i Hrvati, tražio godišnju platu od 1,2 miliona evra, kuću za porodicu i školarinu za dva brata. Totenhem je nudio 800.000.

Izabrane vesti

E sad, Hrvati se slažu u informaciji da je dogovor definitivno pukao, ali kao razlog navode procenu roditelja da Vajt Hart Lejn nije najbolje mesto za Alenov razvoj.

S obzirom  na medijsku trku za ekskluzivom, te roditeljsku jurnjavu za novcem… Ko zna šta se u stvari zbilo?

Nije jasno ni šta će biti sa Tinom Jedvajom, koji je u Totenhem otišao u paketu sa saigračem, s tim da je na Halilovića išao veći deo od ukupno 20 miliona funti.

Mamiću dan svakako nije počeo po volji. A da stvar bude još gora grad Zagreb je na Maksimir poslao inspekciju. Mada, čisto sumnjamo da će tamo nešto pronaći.

(FOTO: mozzartsport.com)


tagovi

Alen HalilovićDinamo ZagrebEngleskaEvropaHrvatskaPremijer ligaTin Jedvaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara