"Šnajderlin u zagrljaju Depaja i Janga"
"Šnajderlin u zagrljaju Depaja i Janga"

Mančester je lansiran! Šnajderlin pogodio, debitovali Bastijan, Depaj i Darmijan, a Van Gal najavio još dva pojačanja (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.07.15. | 09:05

Crveni đavoli u Sijetlu bolji od meksičke Amerike na startu Internacionalnog kupa šampiona - 1:0

Šnajderlin u zagrljaju Depaja i JangaObećavajući početak Morgana Šnajderlina u dresu Mančester junajteda. Francuski vezista koji je plaćen Sautemptonu 35.000.000 evra postigao je prvenac u dresu slavnog kluba i nagovestio da bi mogao da bude oružje Luja van Gala iz - vazduha. Šnajderlin je već u petom minutu debija za Crvene đavole odlično skočio na drugoj stativi i trzajem glavom posle centaršuta Huana Mate presudio meksičkoj Americi, u okviru Internacionalnog kupa šampiona - 1:0.

Pred 46.857 gledalaca u Sijetlu, engleski velikan je javnosi predstavio još trojicu letošnjih novajlija, Matea Darmijana, Bastijana Švajnštajgera i Memfisa Depaja, svi su se našli u startnih 11 i u Van Galovoj formaicji 4-2-3-1 doprineli da Mančester novu sezonu započne na trijumfalni način i osvoji tri boda u grupi koja se igra na teritoriji Severne Amerike, a u kojoj se takmiče još Njujork, Los Anđeles Galaksi, San Hoze (SAD), Barselona, Čelsi, Benfika, PSŽ i Fjorentina.
Izuzetno sam srećan zbog prvog gola za Mančester, mada je i centaršut Mate bio sjajan“, rekao je posle meča Šnajderlin.

Izabrane vesti

mEMFISA dEPAJA SU JURILA TROJICAZadovoljan pobedom, ali i igrom, jer je Junajted bio tim koji je imao češće loptu u nogama i stvarao više šansi, bio je i Luj van Gal koji je nagovestio da se posle istaka pozajmice Real Madridu Havijer Čičarito Ernandez vraća na Old Traford.
Čičarito opet može da se dokaže. Ovoga puta šanse su mu veće, jer su otišli Van Persi i Falkao. Biće sa nama od 25. jula. Osim toga, još nismo završili prelazni rok. Trebalo bi da dovedemo igrače na još dve pozicije. I to što je pre moguće“, rekao je holandski stručnjak.

ŠvajnštajgerMančester junajted - Prvo poluvreme: Džonston - Darmijan, Džons, Blind, Šo - Šnajderlin, Kerik - Mata, Depaj, Jang - Runi. Drugo poluvreme: Lindegard - Meknir, Smoling, Evans, Bleket - Lingard, Švajnštajger - Erera, Pereira, Januza - Vilson.

Inače, u okviru Internacionalnog kupa šampiona, u okviru grupe koja se igra u Kini od 11.00 sastaju se Real Madrid i Roma. Kvote za taj meč pogledajte OVDE.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaMorgan Šnajderlinmeđunarodni fudbalLuj van GalInternacionalni kup šampionafudbalEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara