""
""

Mančesterski derbi pripao Junajtedu: Lukaku ponovo pogodio, Ederson jako dobar, ali uz veliki kiks (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.07.17. | 09:04

Crveni đavoli slavili s 2:0

Mančesterski derbi u predsezoni pripao je Junajtedu - 2:0. Jeste to bila prijateljska utakmica, ali kada igraju ova dva kluba, te kada su na klupi Žoze Murinjo i Pep Gvardiola onda nema prijateljskih utakmica.

Junajted je i po sastavu se može videti izašao sa snažnijom ekipom. To se videlo i na terenu. Primetno je bilo da su Đavoli opasniji po gol Građana, a u napadu je opet bio Romelu Lukaku koji je zatresao mrežu protivnika u 37. minutu. Ovo mu je drugi gol na poslednje dve utakmice. Ulazi polako u ritam Romelu.

Izabrane vesti

Istina, kod gola mu je dosta pomogao i golman Sitija Ederson koji je loše istrčao. "Šteta" za navijače Građana je što je tako bilo, jer da nije Edersona Siti bi još ubedljivije poražen. Zaista je branio veoma dobro, a imao je i neke zadivljujuće intervencije.

Možda i najveća dobit iz ove tri dosadašnje utakmice Junajteda za Murinja je igra Henrika Mhitarjana. Čovek kao da je rešio da igra fudbal, opet je upisao asistenciju kod gola Markusa Rašforda u 39. minutu.

Zaista igra veoma zrelo, opasan je po gol protivnika, i mogao bi da bude najveće "pojačanje" Đavola ovog leta.

Mora se istaći da je Siti igrao u promenljivom sastavu tako da je ova pobeda Đavola donekle i očekivana. Imao je Siti šanse, pokušaje, ali sve je to bilo jalovo.

MANČESTER JUNAJTED (4-2-3-1): De Hea - Blind, Smoling, Lindelef, Valensija - Erera, Pogba - Lingard, Mhitarjan, Rašford - Lukaku

MANČESTER SITI (4-2-3-1): Ederson - Voker, Kompani, Adarabiojo, Fernandinjo - De Brujne, Ture - Sterling, Foden, Roberts - Aguero

(FOTO: Action images)


tagovi

EdersonEngleskaEvropaMančester Sitimeđunarodni fudbalRomelu Lukaku

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara