""
""

Manćini likuje: Ogrebotina na nosu mi je poklon od Osvalda, zbog Ikardija ne proslavljam golove, Guarin je bio sjajan vezista

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.02.15. | 21:31

Interov trener ironičan posle druge vezane pobede i nada se da je Frediju Guarinu vratio samopouzdanje

Prvi put posle tri meseca i velikih oscilacija, Inter je pod komandnom palicom Roberta Manćinija vezao dve pobede u prvenstvu. Strateg Nerazura je posle trijumfa nad Atalantom u Bergamu likovao i ironično komentarisao afere koje su se u prethodnom periodu dovodile u vezu sa Interom.
“Nisam srećan. Pričao sam sa Ikardijem i dogovorili smo se: Ni ja neću prosavljati golove i pobede!”, prokomentarisao je Manćini podsećajući na Ikardijevu izjavu da neće da proslavlja golove.

Izabrane vesti

Tu nije bio kraj Manćinijevoj ironiji. Interov trener je na pitanje novinara odakle mu ogrebotina na nosu odgovorio:
“Pozdrav od Osvalda!”

Manćini je aludirao na situaciji kada je Danijel Pablo Osvaldo hteo posle meča sa Juventusom da se fizički obračuna sa Maurom Ikardijem.

Morao je Interov strateg da prokomentariše i sjajnu partiju Fredija Guarina koji je postigao dva gola namestio jedan i iznudio penal za još jedan.
“Nadam se da sam mu pomogao i da mu se vratilo samopouzdanje. On je uvek imao kvalitet i ne treba da budemo iznenađeni što ga sada prikazuje. Bilo mi je čudno što i ranije nije proradio. Sećam ga se iz Porta kada je bio sjajan vezista. Njegovo mesto je u veznom redu jer je veća prednost kada dolazi iz drugog plana.”

Iako je prvi put vezao dve pobede, Manćini poziva navijače da imaju strpljenja i da ne lete visoko sa očekivanjima.
“Naravno da sam srećan jer smo pobedili na gostovanju na kojem nikada nije lako. Ove dve pobede ne menjaju mnogo toga. I dalje je dug put ispred nas i očekuje nas mnogo posla. Zato moramo biti spremni i na neka razočarenja jer samopuzdanje je baza svakog uspeha.”

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARoberto ManćiniPablo OsvaldoMauro IkardiItalijaInterFredi GuarinEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara