""
""

Mančini ljut i razočaran: Glupe greške Mela, poklonili smo im pobedu...

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.12.15. | 23:45

Tim je na vrhu, porazi mogu da se dese, ali nedopustivo je da se poklanjaju bodovi rivalima. Zaista je razočaravajuće izgubiti na taj način", rekao je strateg Nerazura

Trener Intera Roberto Mančini bio je izuzetno razočaran načinom na koji je njegova ekipa poražena od rimskog Lacija u posledjem meču Serije A za 2015. godinu.

Izabrane vesti

Inter je imao priliku da na pauzu ode sa četiri boda prednosti u odnosu na Fjorentinu i Napoli, a ovako na gostovanje neugodnom Empoliju 6. januara odlazi sa svega bodom više od najbližih konkurenata za najviši plasman.
"Zaista nismo igrali dovoljno dobro da bismo pobedili u ovoj utakmici. Jednostano nismo smeli da im pružimo toliko šansi. Tim je na vrhu, porazi mogu da se dese, ali nedopustivo je da se poklanjaju bodovi rivalima. Zaista je razočaravajuće izgubiti na taj način", rekao je Mančini.

Interu je ovo bio tek drugi poraz kod kuće u ovoj sezoni, a ukupno treći u 17 kola Serije A.
"Nije bilo koncentracije od počekta meča, čak ni tokom zagrevanja. Mislio sam da sa našim krlima možemo da napravimo prednost, ali nismo mnogo toga uradili u prvom poluvremenu. Izašli smo dobro posle pauze i vratili se na potreban nivo, ali smo napravili greške i poklonilki Laciju ponude".

Direktan krivac za poraz je nervozni Felipe Melo.
"Nažalost, uradio je dve glupe stvari večeras. Mislim da je bio nervozan na sebe zbog prekršaja za jedanaesterac pa je napravio onaj prekršaj na Bililji. Ne mogu da kažem šta sam mu rekao, to su stvari koje ostaju u svlačionici".

Inter je na zimsku pauzu otišao kao prvoplasirani, tome su se pre početka sezone nadali verovatno samo najveći optimisti među navijačima Nerazura.
"I dalje smo lideri, da nam je neko pre početka sezone ovo ponudio, rado bismo prihvatili", rekao je Mančini.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARoberto ManćiniItalijaInterFelipe MeloEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara