""
""

Manćini se vraća u Premijer ligu? Alardajs mu je konkurent za posao...

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.12.16. | 09:55

Italijan opet u fokusu na Ostrvu

Čak šest uzastopnih poraza uprkos velikim ulaganjima u pojačanja tokom leta i timu koji po kvalitetu zaslužuje mesto u sredini tabele, stavili su pod lupu učinak Alana Pardjua u Kristal Palasu. Rezultati ispod svih očekivanja londonskog premijerligaša bi mogli da koštaju otkaza iskusnog stručnjaka. Ako u subotu doživi poraz i od Sautemptona, onda je to najrealnija opcija.

Izabrane vesti

Svestan je toga i Pardju. Ne može da utiče na sve glasnije priče o otkazu.
Realan sam čovek i razumem situaciju. Daću sve od sebe da naš naredni rezultat bude pozitivan. Imao sam ovakve situacije i ranije i znam da ovakvi rezultati nisu prihvatljivi“, rekao je Pardju.

I dok se on nada prekidu crne serije protiv Svetaca, već se uveliko šuška o njegovom nasledniku na klupi Orlova.

Ime Roberta Manćinija je iskočilo u prvi plan prema saznanjima ostrvske štampe. Italijan je slobodan otkako je letos završio drugi mandat u Interu, imao je neke ponude iz Rusije i Kine, čak je bio kandidat i za engleskog selektora, ali mu se ponovo otvaraju vrata Premijer lige gde je vodio Mančester Siti.

Uprava Palasa uveliko razmišlja o dovođenju Manćinija, ali tu su i još neke opcije. Kao čovek koji je zna svaku krivinu u borbama za opstanak, kandidat je i Sem Alardajs. Alternativa je i Vitor Pereira kojeg je Kristal Palas želeo i ranije, a pominje se čak i selektora Velsa, Kris Kolmen.

Pardju je pod pritiskom da pobedi Sautempton i zadrži posao na koji su se mnogi nameračili...

(FOTO: Action images)


tagovi

Alan PardjuEngleskaEvropaKristal PalasPremijer ligaRoberto ManćiniSem Alardajs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara