""
""

Mangala izabrao Čelsi pre Mančester Sitija!

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.05.14. | 13:40

"Svaki igrač želi da igra u najvećim klubovima. Ja sam ambiciozan momak i želim da igram u klubu u kojem ću osvajati titule", poručio je francuski reprezentativac

Tokom poslednja dva prelazna roka prvotimac Porta Elijakim Mangala je među najtraženijim štoperima Evrope. Mančester Siti i Junajted, Pari Sen Žermen su potencijalni kupci, koji se 40.000.000 evra vrednog defanzivca Porta interesuju duže vreme, a ako bi se 23-godišnji reprezentativac pitao, onda bi Čelsi bio klub u kojem bi rado igrao!
"Siti ili Čelsi? Čelsi definitivno. Jer ipak je u pitanju London i voleo bih tamo da igram. Istina je, volim Premijer ligu, to je spektakularan šampionat. Tokom januara je postojalo interesovanje Sitija, ali je dogovor propao jer dva kluba nisu mogla da se dogovore. Svaki igrač želi da igra u najvećim klubovima. Ja sam ambiciozan momak i želim da igram u klubu u kojem ću osvajati titule", rekao je Mangala u intervjuu za sportsku televiziju Bein Sports, koja je u vlasništvu Investicionog fonda iz Katara (ujedno i vlasnici PSŽ). 

(FOTO: Action Images)

Izabrane vesti


tagovi

Premijer ligaEvropaMančester SitiEngleskaElijakim MangalaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara