"Tito Vilanova i Erik Abidal"
"Tito Vilanova i Erik Abidal"

MARKA: Prijateljski rastanak Abidala i Barselone...

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.05.13. | 18:42

Kako piše ugledni španski list “Marka“, katalonski klub je Francuzu ponudio mesto ambasadora kluba, ali je 33-godišnji levi bek izrazio želju da i dalje igra kompetitivan fudbal

 

Tito Vilanova i Erik AbidalPre ili kasnije moralo je da dođe do ovoga – Barselona i Erik Abidal su, prema pisanju ugledne “Marke“,  odlučili da sporazumno raskinu saradnju. Na sastanku kojem su prisustvovali fudbaler, njegov agent, David Venditeli, potpredsednik kluba, Hosep Marija Bartomeu i sportski direktor, Andoni Zubizareta, klub je Abidalu ponudio mesto ambasadora kluba.

Izabrane vesti

Međutim, 33-godišnji levi bek istakao je da i dalje želi da igra fudbal na najvišem nivou, iako je imao ogromnih problema sa tumorom na jetri, zbog čega je kasnije podvrgnut i transplataciji, a fudbalom se nije bavio gotovo godinu dana.

Iako su klub i Francuz odlučili da tek tokom sledeće nedelje donesu konačnu odluku, “Marka“ je već spakovala kofere Abidalu, naglasivši da sigurno neće biti u sastavu naredne sezone.

Sve u svemu, klub se svakako nije ogrešio o fudbalera kojem je pružio podršku i pomoć u najtežim trenucima u karijeri, a kao što je pomenuto na početku teksta, pre ili kasnije, ovo je moralo da se dogodi... 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andoni ZubizaretaDavid VenditeliErik AbidalEvropaHosep Marija BartomeuPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara