Marko Dmitrović u timu kola La Lige

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.04.19. | 14:44

Još jedno priznanje za golmana Eibara

U velikoj formi brani Marko Dmitrović. Sve što je hvatao na golu reprezentacije Srbije u mečevima sa Nemačkom i Portugalijom ponavlja iz sedmice u sedmicu na španskim terenima, a kakvim samopouzdanjem odiše najbolje se videlo tokom subotnjeg obračuna njegovog Eibara sa Atletiko Madridom.

Naš čuvar mreže ponovo je branio izvanredno i zasluženo je proglašen za najboljeg golmana 33. kola u izboru Marke. Dmitrović je u obračunu sa timom Dijega Simeonea odbranio tri šuta – najpre Anhelu Korei, potom Kokeu, na kraju Dijegu Godinu – što je bilo dovoljno urednicima uglednog madridskog dnevnika da ga svrstaju u idealnih 11 poslednje runde.

Izabrane vesti

Eibar jeste poražen golom Tome Lemara u 85. minutu (0:1), ali kao što je baš Marka konstatovala u odjavi susreta „jedan Dmitrović nije bio dovoljan ovog puta“, uz napomenu da je u prvom delu sezone na stadionu „Vanda Metrpolitano“ zabeležio čak 12 odbrana protiv Atletika i bio najbolji pojedinac duela.

U idelanih 11 prethodog kola La Lige, u sistemu 4-3-3 su se našli: Dmitrović (Eibar) - Đene (Hetafe), Veco (Levante), Lengle (Barselona), Đordi Alba (Barselona), Guedeš (Valensija), Kazorla (Viljareal), Bufal (Selta) – Horhe Molina (Hetafe), Benzema (Real Madrid), Mata (Hetafe).

FOTO: Reuters


tagovi

novine MarkaMarko Dmitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara