""
""

Marko Gudurić ponovo među dežurnim krivcima

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.02.16. | 15:18

Prvotimac Crvene zvezde ponovo na poternici Evrolige u društvu Kurbanova, Rejesa, Rendolfa i Harangodija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Anadolu Efes i zabeležili petu pobedu u TOP 16 fazi Evrolige. Trijumf koji je umnogome olakšao crveno-belima put do četvrtfinala elitnog takmičenja, a jedan od onih koji su se prošlog petka istakli u Milenijumu bio je supertalentovani košarkaš kluba sa Malog Kalemegdana - Marko Gudurić.

Izabrane vesti

Zvezdin zlatni dečko - Marko Gudurić: Za ovaj tim daću sve, samo da pobeđujemo!

Tako se levoruki šuter ponovo našao na posteru u policijskoj stanici u društvu Nikite Kurbanova, Felipe Rejesa, Entonija Rendolfa i Luka Harangodija.

Razlog za novo podizanje optužnice je vrlo jasan...
"Možda mnogima od vas nije poznat, ali vlasti su ga do sada već dobro upoznale. Ovaj mladi prestupnik je stvorio svoje ime pre nekoliko meseci, kada je sa saigračima eliminisao Bajern u borbi za TOP 16, i ponovo je bio tu za svoj tim i Crvenu zvezdu Telekom, kada im je bio najpotrebniji. Brze ruke i šarm, na kraju 14 poena, sve to bilo je dovoljno za srpski klub da pobedi Anadolu Efes iz Istanbula. Gudurić je gađao i pogađao kada je bilo najpotrebnije, i ako niste dovoljno oprezni, možda učini isto", navodi se na zvaničnom sajtu Evrolige.

Ekipa Crvene zvezde naredni meč u Evroligi igra u petak protiv Fenerbahčea u Istanbulu, i sa skorom 5-3 trenutno se nalazi na trećem mestu na tabeli.

(FOTO: euroleague.net)


tagovi

SrbijaNikita KurbanovMarko GudurićLuk HarangodiFelipe RejesEvroligaEntoni RendolfFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara