""
""

Dinamo zvao Marka Jovanovića

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.06.17. | 09:25

Nekadašnji štoper Partizana završio epizodu u Izraelu

Izraelska avantura Marka Jovanovića je završena, vreme je za novi izazov. Iskusni 29-godišnji defanzivac koji se afirmisao u dresu Partizana (nosio ga u dva navrata) u potrazi je za novim klubom, a nakon rastanka sa Bnei Jehudom koji se desio ovog leta.

Izabrane vesti

Nije nekadašnji mladi reprezentativac Srbije u problemu, interesovanja za njegove usluge ima, a najnovije stiže iz Bukurešta gde su ga poželeli čelnici tamošnjeg kluba Dinama. U ovom klubu stvari idu na bolje u poslednje vreme. Sportski direktor Adrijan Mutu doveo je jednog od najboljih rumunskih trenera Kozmina Kontru, ali sada su potrebna pojačanja jer šef stručnog štaba ne želi da uđe oslabljen u sezonu.

Prema navodima iz Rumunije, pregovori sa Jovanovićem su otpočeli, ali se odmah pojavio i mali problem jer srpski defanzivac navodno traži mesečnu platu od 12.000 evra, što je previše za čelnike Dinama. To je znatno manje od dosadašnjih 20.000 mesečno koliko je zarađiovao u Izraelu, ali rumunski mediji javljaju da Jovanovićevi zahtevi ne bi trebalo da budu prepreka i da je dogovor sa predsednikom Neogicom izvestan.

Kao preporuku za angažman Jovanoviću u Bukureštu spočitavaju četiri titule šampiona sa Partizanom, kao i tri osvojena Kupa Srbije, što je pelcer trofeja koji je potreban Dinamu kako bi se vratio na staze stare slave. Podsetimo, velikan iz Bukurešta, koji je 18 puta bio šampion svoje zemlje, čeka na titulu punih 11 godina.

Zanimljivo da je Marko Jovanović donedavno slovio i za potencijalno pojačanje Partizana u defanzivi, ali dogovor sa crno-belima nije postignut.

(FOTO: Star Sport) 


tagovi

TransferiRumunijaFK PartizanMarko JovanovićLiga 1Dinamo Bukurest

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara