""
""

Marko Ljubičić ponovo u Španiji?

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.06.16. | 13:20

"Postoje određene naznake da mogu da se vratim u ACB ligu gde sam već igrao", kaže za MOZZART Sport 28-godišnji plejmejker

Srpski plejmejker Marko Ljubičić, koji je u poslednjoj sezoni nastupao za skopski MZT, trenutno se nalazi na odmoru, ali očekuje da ovih dana pronađe novi angažman.

Izabrane vesti

Kada se osvrne na završenu takmičarsku godinu 28-godišnji plejmejker je zadovoljan.
“Osvojili smo makedonsko prvenstvo, Kup  i Superkup, ali smo u ABA ligi mogli da izborimo povoljniji plasman. Imali smo odličan tim, međutim, nije nas poslužila sreća jer smo imali veći broj povreda. Želeli smo poziciju u sredini tabele, možda čak i plej-of, ali ponavljam omele  su nas povrede. Lično sam zadovoljan saradnjom sa trenerom, igrama u oba takmičenja, u prvenstvu i na Jadranu, koja su trajala paralelno”, podvlači Ljubičić u razgovoru za MOZZART Sport.

Kakav bi ste sada angažman želeli da pronađete?
“Svaki igrač želi više i bolje, odnosno, bolji klub i uslove. Postoje određene naznake da mogu da se vratim u Španiju u ACB ligu gde sam već igrao. Verovatno neće biti isti tim, ali Španija je idealna zemlja. Postoje tri, četiri opcije, videćemo... Takođe, nemam ništa protiv Italije, Nemačke, naše Jadranske lige, sve je to primamljivo. Ostaje da se vidi destinacija za par dana”.

Ljubičić pomno prati i dešavanja na EP u Francuskoj?
“Trudim se da odgledam makar po dve utakmice dnevno. Evo, večeras ću sigurno pratiti duel Portugala i Austrije i prednost dajem Portugalcima. Mađari su me prijatno iznenadili, ali sa Islandom će odigrati nerešeno”, prognozira Marko Ljubičić.

Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbbet.com

(FOTO: Star sport)  


tagovi

SrbijaMarko LjubičićJadranska ligaACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara