"Pauljević još neko vreme u crno-beloj opremi"
"Pauljević još neko vreme u crno-beloj opremi"

Marko Nikolić u Antaliju vodi i Pauljevića, Vulićević ostaje u Beogradu, Tubić dolazi naknadno

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.01.15. | 22:25

Crno-beli u utorak jutro putuju na prvu fazu priprema u okviru koje će odigrati tri utakmice

Pauljević još neko vreme u crno-beloj opremiDoviđenja Beograde, dobro jutro Antalijo. Fudbaleri Partizana u sredu u prepodnevnim satima lete za Tursku, gde će u poznatom odmaralištu do 30. januara sprovesti prvu od dve faze priprema za prolećnu sezonu. Šef struke Marko Nikolić na put vodi 28 igrača, a u odnosu na kadar koji se pojavio na prozivci pre sedam dana, crno-beli su za sada jači samo za Stefana Babovića, dok se očekuje da u naredna dva dana ugovor sa klubom iz Humske 1 potpiše i Nemanja Tubić, posle čega bi se i on pridružio novim saigračima.

Jedina promena od prvobitnog plana sadržaja je u činjenici da će na pripreme krenuti i Branko Pauljević, desni bek koji je minulih godinu i po proveo na pozajmicu u niškom Radničkom i kome je Nikolić predočio da nije u planovima ni za narednih šest meseci. Međutim, dok ne pronađe novi angažman bivši prvotimac kulskog Hajduka će održavati formu sa crno-belima. Prema očekivanju, u Beogradu je ostao Miroslav Vulićević, koji će nastaviti program oporavka od povrede prednjih ukrštenih ligamenata, uz napomenu da će i on u Antaliju, samo u drugoj fazi priprema, zakazanoj od 5. do 14. februara.

Izabrane vesti

Iako je prethodnih dana trenirao sa Partizanom, u Tursku neće ići doskorašnji zamenik kapitena Vojislav Stanković, koji traži klub u inostranstvu, pa će crno-bele na prvoj fazi priprema predstavljati sledeći fudbaleri:

GOLMANI: Lukač, Ž. Živković, Kljajić;
DEFANZIVCI: Stevanović, Pauljević, Ćirković, Ostojić, Volkov, Bogosavac, N. Petrović;
VEZISTI: Marković, Drinčić, B. Ilić, Brašanac, Lukić, I. Petrović, S. Ilić, Babović, Ninković, Pantić, A. Živković, Grbić, Luka, Marinković;
NAPADAČI: Škuletić, Lazović, Kojić  i Šaponjić.

Tokom prve faze priprema Partizan će odigrati kontrolne utakmice protiv Dinama iz Moskve (23. januar), Ciriha (27. januar) i Austrije iz Beča (29. januar).

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNemanja TubićMiroslav VulićevićMarko NikolićBranko Pauljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara