"Marko Silva"
"Marko Silva"

Marko Silva - čuvarkuća

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.04.17. | 13:51

Timovi koje je vodio portugalski stručnjak nisu izgubili na svom stadionu več tri godine! U sredu gađamo fiks na Hal!

Marko SilvaJuče je Hal Siti slavio na svom KCOM stadionu sa 2:1 protiv Vest Hema. Tim našeg Lazara Markovića, koji je proveo na terenu od prvog do poslednjeg zvižduka, tako je nastavio lep niz od kraja prošle godine, pošto je poslednji poraz kod kuće u Premijer ligi doživeo na "boksing dej", 26. decembra 2016.

A od tada su Tigrovi pred svojim navijačima odigrali šest utakmica u najjačoj nacionalnoj ligi na svetu, zabeleživši četiri trijumfa i dva nerešena rezultata. Čak je i veliki Livrepul pao u malenom Halu! Zaista čudesan niz za jednog od najmanjih timova u Premijeršipu. A razlog za to je lako otkriti. U pitanju je magija trenera Marka Silve koji je preuzeo Hal početkom ove godine i na putu je da ga izvuče iz zone ispadanja, pre svega nastupima na KCOM stadionu.

Izabrane vesti

Markec je jedan od Silvinih oslonacaA ta Silvina magija traje već tri godine, pošto timovi koje je portugalski stručnjak vodi nisu gubili u nacionalnim šampionatima pred svojim navijačima u poslednje tri godine! Zaista neverovatan i jedinstven primer. Poslednji put Silva je pognute glave napustio domaći stadion 30. marta 2014. kada je njegov Estoril izgubio tesno od Rio Avea sa 0:1. Maja iste godine prešao je na klupu Sportinga, leta 2015. Olimpijakosa nastavivši neverovatan niz. Za sve ovo vreme klubovi koje je Marko Silva vodio kod kuće su u domaćim šampionatima 32 pobede i sedam nerešenih ishoda!

Hal već u sredu dočekuje Midlzbro i da li je potrebno reći da je kec sigurica?! Mislite o tome...

(foto: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaHal sitiLazar MarkovićMarko SilvaPortugalPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara