Marota na sastanku sa Ikardijem i Vandom, ali bez rezultata

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.03.19. | 19:25

Argentinac i dalje uverava da ima problem s kolenom, ali je ceo događaj imao čudnu najavu...

Jaz između porodice Ikardi i Intera iz dana u dan postaje sve veći. Ražalovani kapiten Nerazura nije odigrao ni minut otkako mu je skinuta traka pre bezmalo mesec dana, sve pod izgovorom da mu povreda kolena to ne dozvoljava.

Upravo zato mediji na Čizmi ostali su u čudu kada je danas na klupskim društvenim mrežama osvanula poruka da će se generalni direktor Bepe Marota sastati sa Maurom Ikardijem i njegovom ženom i agentom Vandom Narom. U kratkom saopštenju naglašeno je da će se "sastanak održati kako bi se našlo najbolje rešenje za sve strane", što se direktno kosi sa Ikardijevim uveravanjima da je povređen. 

Izabrane vesti

Uprkos višesatnim razgovorima, italijanski Skaj je preko svog novinara Đanluke di Marcija stigao do saznanja da sastanak nije doneo gotovo nikakav pomak u težnjama dve strane da se izađe iz ove krizne situacije i uradi sve za dobrobit kluba.

Ikardi je, navodno, zatražio nazad kapitensku traku, a Bepe Marota ne namerava da mu je vrati sve dok on i njegova supruga insistiraju na tome da Argentinac nije kriv za ovu situaciju i da on ne želi da se vodi ovaj tihi rat.

Zaključak je da su Inter i porodica Ikardi bespotrebno utrošili nekoliko sati, jer se razgovori o mogućem produžetku saradnje ili odlasku iz Milana na leto nije napravio apsolutno nikakav pomak.

Podsetimo, nedavno je osvanula informacija da Ikardi zahteva da ode na hirurški zahvat kako bi rešio problem sa kolenom i bio spreman za nove izazove, što automatski znači da je završio ovu sezonu, možda čak i karijeru u Interu.

Biće ovde svašta...

Foto: Reuters


tagovi

Vanda NaraBepe MarotaMauro Ikardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara