Marota o Spaletiju: Nikada u životu treneru nisam dao otkaz...

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.02.19. | 19:50

Ali aktuelni šef struke Intera ipak ne sme da se opušta...

Inter na četiri poslednja meča nije uspeo da postigne gol. Kriza je evidentna i mediji s pravom spekulišu o sudbini Lučana Spaletija. Generalni direktor Nerazura Bepe Marota ipak tvrdi da iskusni stručnjak i dalje ima podršku uprave. 

Krenulo je kiksom protiv Sasuola (0:0), nastavilo porazom od Torina (0:1), pa eliminacijom iz Kupa Italije od Lacija (0:1), a završilo šokom proteklog vikenda u sudaru s Bolonjom kod kuće (0:1). Navijači su s razlogom nezadovoljni, no Marota smiruje situaciju...
"Spaleti je siguran, ne možemo govoriti o tome da je njegov posao u opasnosti. Ja u 22 godine, koliko radim ovaj posao, nikada nisam smenio trenera. A radio sam u Atalanti, Sampdoriji i Juventusu. Za tako nešto potrebno je da se ispuni mnogo uslova. U ovom slučaju oni nisu ispunjeni. Dakle, Spaleti ostaje s nama", poručio je Marota. 

Izabrane vesti

Neke stvari, međutim, Spaleti će morati da popravi kako ne bi postao prvi kome je Marota uručio otkaz...
"Da li je plasman u Ligu šampiona odlučujući za njegovu budućnost? Postoje neki ciljevi koji se moraju postići. Posle toga napravićemo razmatranje i doneti konačnu odluku", indirektno je doskorašnji direktor Juvea "objasnio" Spaletiju šta mora da uradi kako bi zadržao posao. 

"Ovde kultura pobeđivanja treba pod hitno da se poboljša. Da što pre izađemo iz krize"...

Interove loše igre dovode u opasnost i novi ugovor za Ikardija. Odnosno, Argentinac će teško pristati na novi ukoliko ne bude Lige šampiona dogodine...
"Nema razloga da mislimo na taj način. To neće uticati na Ikardija i njegove odluke", podvukao je Marota.

Foto: Reuters


tagovi

Đuzepe MarotaMauro IkardiLučano Spaleti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara