""
""

Marselj kupio Argentinca za 7.000.000 evra i štopera Mančester Sitija za 5.500.000

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.06.15. | 22:13

Posle serije odlazaka, napokon su stigla i pojačanja na Velodrom

I Olimpik iz Marselja se u ulozi kupca uključio u prelazni rok.

Izabrane vesti

Posle egozdusa najboljih igrača sa Velodroma i odlazaka Andrea Ajua u Svonsi, Žinjaka u Meksiko i Dimitrija Pajea u Vest Hem, konačno su počela da stižu i pojačanja.

Klub iz Marselja je danas potvrdio da je za 7.000.000 evra otkupio ugovor Lukasa Okamposa koji je prethodnih šest meseci igrao za Bijelsin tim kao pozajmljen igrač Monaka. Iako se spekulisalo da bi Fiorentina mogla da angažuje Okamposa kao zamenu za Mohameda Salaha koji se sprema na odlazak, Marselj se isprsio i platio traženo obeštećenje.

Drugo pojačanje je holandski štoper Karim Rekik. On je kao supertalentovani 17-godišnjak pre pet godina prešao iz Fejenorda u Mančester Siti. Građani su ga slali na pozajmice u Portsmut, Blekburn i PSV Ajndhoven u kojem je proveo dve prethodne sezone i ostavio sjajan utisak. Toliko da je postao i reprezentativac Holandije.

Ipak, u Mančester Sitiju mu nisu verovali i odlučili su da se definitivno rastanu sa njim. Marselj je danas platio 5.500.00 evra engleskom klubu za Rekika i posle lekarskih pregleda će sa njim potpisati trogodišnji ugovor. 

(FOTO: Action images)


tagovi

PSV AjndhovenPremijer ligaprelazni rok 2015MarseljMonakoLukas OkamposLiga 1Karim RekikHolandijaFrancuskaEvropaEredivizijaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara