""
""

Marselj rastrgao Trou na sitne komade! Velodrom video Mičelov Olimpik na delu, Okamposove makazice i Dijarin projektil za špice! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.08.15. | 23:52

Olimpik slavio rezultatom 6:0

Za poluvreme jedan, u drugom delu - još pet! Olimpik iz Marselja započeo je novu eru postojanja pod Mičelovom dirigentskom palicom i odmah na startu u trans bacio Velodrom! Mada Troa nije protivnik iz ranga najjačih, pa čak ni srednje jakih, baš ovakva eksplozija bila je potrebna Marselju da živne i podigne se posle razočaravajućeg starta sezone, u kojem su već pretrpljena dva teška poraza. Ali, kanonada nemoćne Troe može samo da najavi dolazak boljih dana na Velodrom - 6:0.

Izabrane vesti

Iako posle prvih 45 minuta nije delovalo da će Marselj do vrha napuniti mrežu protivnika, bilo je vidljiv nemerljiv napredak u igri, te je Mičelova mašina proradila i u drugom delu priredila pravi šou za mnogobrojne navijače. 

Nekadašnji trener Olimpijakosa nije mogao da sanja lepši početak na klupi ekipe koja je ovog leta ostala bez gotovo svih nosilaca igre iz prethodne sezone. Ali, Marselj je dobio jednog novog, unapređenog Mičua Bačuajia, koji je susret sa Troom odigrao sa velikom lakoćom, a odličnu partiju krunisao je sa dva pogotka. 

Mogao je belgijski talentovani golgeter i da upiše het-trik, ali je njegov prvi pokušaj u 19. minutu udario o prečku, pa je Abdelaziz Barada pokupio otpadak i smestio ga na pravo mesto.

Međutim, ono po čemu će se pamtiti ubedljiva pobeda Marselja jeste plotunski udar Lasane Dijare s početka drugog poluvremena i spektakularne makazice Lukasa Okamposa, koji je samo još jednom potvrdio da bi mogao da bude Olimpikov džoker i igrač za velika dela. Listu strelaca popunio je Roman Alesandrini golom u samom finišu susreta.

Marselj se budi, Marselj se vraća...

LIGA 1 – 3. KOLO

Petak:

Monpelje – PSŽ 0:1 (0:0)
/Matuidi 61/

Subota:

Lion – Ren 1:2 (1:1)
/Fekir 12 - Enrike 7, Zefan 55/

Ajačio - Anže 0:2 (0:2)
/Endoje 2, 20/

Nant - Rems 1:0 (0:0)
/Lenjani 76/

Nica - Kaen 2:1 (0:0)
/Ben Arfa 66, Plea 77 - Delo 67/

Bastija - Gengan 3:0 (2:0)
/Palmieri 5, 39, Kulibali 90/

Tuluz - Monako 1:1 (1:0)
/Dumbija 22 - Lemar 65/

Nedelja:

Lil - Bordo 0:0

Lorijan - Sent Etjen 0:1 (0:0)
/Hamuma 87/

Marselj – Troa 6:0 (1:0)
/Barada 19, Dijara 47, Bačuaj 56, 90, Okampos 63, Alesandrini 87/

(FOTO: Printscreen Via Youtube.com)


tagovi

Roman AlesandriniMarseljMiču BačuajMičelLukas OkamposLiga 1Lasana DijaraFrancuskaEvropaAbdelaziz Barada

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara