"Roberto Martinez"
"Roberto Martinez"

Martinez: Zamenio sam Miralasa zbog povrede, a ne zbog penala! On i Bejns nisu u svađi!

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.01.15. | 19:38

„Kevin je osetio da ga loža zateže. Zamenio sam ga preventivno“, rekao je trener Evertona

Roberto Martinez

Španac brani svoje igrače! Roberto Martinez stao je u odbranu Kevina Miralasa koji je promašio  penal protiv VBA i – ispostavilo se kasnije – koštao svoj tim trijumfa, ali trener Evertona odbacio je spekulacije da je Belgijanac zamenjen na poluvremenu zbog tog propusta, već je za sve kriva povreda!

Izabrane vesti

Krilni fudbaler Karamela osetio je bol u loži, a Martinez nije želeo da rizikuje uprkos velikom značaju koji je premijerligaški okršaj protiv Vrećica nosio. Promašaj sa bele tačke nije doveo Miralasa u nemilost „šefa“...
„Kevin je osetio da ga loža zateže. Zamenio sam ga preventivno. Penal i zamena nisu povezane, ali to jeste bio prelomni momenat meča pošto smo ga promašili“, istakao je španski stručnjak.

Ekipa sa Gudisona igra prilično loše u poslednje vreme, na poslednjih osam mečeva nije osetila slast pobede, ali atmosfera u svlačionici izgleda nije narušena. Lejton Bejns uglavnom izvodi jedanaesterce u timu Evertona, ali je protiv Vest Bromviča tu odgovornost preuzeo Miralas. Mediji na Ostrvu su odmah počeli da izveštavaju o sukobu beka i krila Karamela...
„Lejton uglavnom šutira penale, ali imamo nekoliko igrača u timu koji su sposobni da ih izvedu na pravi način. Bejns je Miralasu sa zadovoljstvom prepustio ovaj jedanaesterac, jer je izgledalo da ima samopouzdanja i u tom momentu se činilo da je tako najbolje. Ne vidim problem u tome, ali je kasnije ispalo tako pošto nije pogodio“, brani svoje pulene Martinez.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Roberto MartinezPremijer ligaLejton BejnsKevin MiraljasEvropaEvertonEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara