""
""

Martino: Nije tačno da Mesi odlazi!

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.12.13. | 15:34

"On će trenirati u rodnom Rozariju, a ja ću otputovati da vidim kako napreduje. U svakom slučaju, dobro smo upoznati sa svim fazama njegovog oporavka", rekao je strateg Barse

Trener fudbalera Barselone Herardo Martino rekao je danas da najbolji igrač tog kluba Lionel Mesi neće napustiti Nou Kamp.

Španski mediji se već nedeljama bave špekulacijama o mogućem Mesijevom odlasku i sukobu Argentinca sa čelnicima klubu oko potpisivanja novog, finansijski "jačeg" ugovora.
"Nije tačno da će Mesi da ode. Iskreno, ne dotiču me te priče, samo mi je važno kako će ekipa da igra i da napreduje. Priznajem, nisam dovoljno informisan o drugim temama i ne znam sve detalje Mesijevog neslaganja sa pojedinim čelnicima kluba", rekao je Martino na konferenciji za novinare u Barseloni.

Izabrane vesti

Mesi se trenutno u Argentini oporavlja od povrede, a na teren bi trebalo da se vrati u prvoj polovini januara sledeće godine.

Martino je najavio i da će uskoro posetiti Mesija u Argentini kako bi se uverio u brzinu oporavka od povrede.    
"On će trenirati u rodnom Rozariju, a ja ću otputovati da vidim kako napreduje. U svakom slučaju, dobro smo upoznati sa svim fazama njegovog oporavka", dodao je Martino.

U dosadašnjem toku sezone Mesi je za Barselonu odigrao 16 utakmica i postigao 14 golova.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaHerardo MartinoLionel MesiPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara