"Matje slavi pogodak sa Danijem Alvešom"
"Matje slavi pogodak sa Danijem Alvešom"

Matje, Barsin junak, kritikuje sebe i saigrače: Naše najgore poluvreme u sezoni

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.04.15. | 12:06

Defanzivac Barselone nezadovoljan izdanjem ekipe u pobedi nad Seltom od 1:0

Matje slavi pogodak sa Danijem AlvešomKatalonci su osvojili nova tri boda pobedom na gostovanju u Vigu, ali igra i rezultat svakako nisu bili na zadovoljavajućem nivou. Verovatno su mnogi pomislili da će Barselona pokušati da napuni mrežu Selte, pogotovo posle ubedljive pobede Real Madrida nad Granadom od 9:1. Međutim, to se nije desilo.
Selta je bila bolji tim u prvih 45 minuta, i to je bilo naše najgore poluvreme ove sezone. Pobedu nam je donela sitnica, tako to zna ponekad da bude“, rekao je samokritično strelac jedinog gola na meču Žeremi Matje.

Francuz je bio strelac i u El klasiku, tako da se može reći da je u dobroj napadačkoj seriji za jednog defanzivca. On se osvrnuo i na to što je ovakva uslovno rečeno slabija partija došla odmah posle reprezentativne pauze.
Bila je to jako teška utakmica jer je došla odmah nakon reprezentativne pauze. Ti mečevi su uvek nezgodni jer timovi izgube ritam koji su gradili. Moj gol je odlučio, i to je drugi važan pogodak u poslednje dve utakmice. Postigao sam ih nekoliko dok sam igrao za Valensiju, ali uvek treba napredovati u igri“, zaključio je Matje.

Izabrane vesti

Francuz možda nije zadovoljan igrom koju su on i njegovi saigrači prikazali u nedelju uveče, ali pogled na tabelu će mu sigurno poraviti raspoloženje. Barselona je trenutno prva sa 71 osvojenim bodom, i ima četiri boda više od Real Madrida i devet je koraka ispred aktuelnog šampiona Atletiko Madrida.

(FOTO: Action images)


tagovi

Žeremi MatjeŠpanijaSeltaPrimeraFrancuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara