""
""

Matjeov “srednjak“ Parižanima: Nisam hteo, ali svi su nas provocirali, čak i gospođa Markinjos!

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.03.17. | 23:06

Potez defanzivca Barselone posle meča podigao veliku prašinu u francuskim i španskim medijima

Blistali su fudbaleri Barselone posle demoliranja Pari Sen Žermena u osmini finala Lige šampiona, a slike iz svlačionice katalonskog giganta obišle su svet. Euforija i slavlje na sve strane, a kada je tako, ume da se pretera.

Izabrane vesti

Takav je slučaj i sa francuskim defanzivcem Žeremijem Matjeom. On je na slici koju je objavio Havijer Maskerano na Instagramu, pozirao sa visoko podignutim srednjim prstom. Brzo se pokajao zbog toga.
“Napravili smo nekoliko fotografija, Nejmar je hteo da pošalje neku od njih Kurzavi i Rabiou. Naravno da poštujem PSŽ, a inače nisam osoba koja traži kontroverze. Znate, bila je ludnica u tim trenucima. Maskerano je napravio grešku što je objavio tu fotografiju“, rekao je Matje za radio Monte Karlo.

Francuz je podsetio da igrači Barselone nisu odgovorali na neke provokacije koje su stizale posle ubedljivog poraza od 4:0 u prvom meču u Parizu.
“Imaju dosta mladih igrača kojima nedostaje još malo skromnosti. Uostalom, igra se dva puta po 90 minuta. Posle 4:0 možete da budete srećni i to da pokažete, ali ne bi trebalo da pokažete nepoštovanje prema protivniku. Neki moji saigrači su bili besni. Čak nas je i Markinjosova supruga prozivala. To je zasmetalo našoj svlačionici“, zaključio je Matje koji je već neko vreme povređen. 

(FOTO: www.instagram.com/mascherano14/)


tagovi

Žeremi MatjePari Sen ŽermenMarkinjosLiga šampionaHavijer Maskerano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara