""
""

Meč sezone za Čukarički

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.04.17. | 14:29

„Učinićemo sve da savladamo Voždovac i plasiramo se u plej-of“, rekao pomoćni trener Brđana Dragan Šarac

Čukarički u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva gostuje Voždovcu i nema mnogo izbora. Samo trijumf Brđanima ostavlja mogućnost da osluškuju rezultate sa drugih mečeva i nadaju se plasmanu u plej-of.

"Očekuje nas jako teška utakmica. Voždovac je iskusna ekipa koja je dugo zajedno i koja je izborila plasman u plej-of. Mi se borimo sa Spartakom i Javorom. Nama je jedini cilj da pobedimo, jer nas to vodi u plej-of", rekao je Dragan Šarac , trener u stručnom štabu Nenada Lalatovića.

Izabrane vesti

On je dodao da Čukarički ide da se nadigrava.
"Oni igraju fenomenalno u poslednje vreme, daju mnogo golova. Jako su dobra i iskusna ekipa. Mi takođe igramo jako dobro u poslednje vreme. Nismo imali dobar rezultat protiv Mladosti iz Lučana (1:1), zato su nam protiv Vožddovca potrebna sva tri boda“.

Čukarički je ekipi Mladosti dao jedan gol, a u četiri susreta pre toga u svim takmičenjima davao je po tri gola.

 Asmir Kajević je rekao da očekuje da se učinak popravi protiv Voždovca.
"Nismo imali sreće protiv Mladosti da postignemo još neki gol, ali očekujem da će se to popraviti protiv Voždovca i da ćemo bar u smislu realizacije biti bolji. Utakmica je izuzetno bitna, Voždovac je ekipa koja ima svoj kvalitet i pojedince. Mi ćemo, kao i do sada, dati svoj maksimum i učiniti sve da pobedimo, i nadam se da ćemo uspeti da se plasiramo u plej-of", rekao je Kajević.

Čukarički sutra neće moći da računa na suspendovanog Erhana Mašovića i povređenog Marka Docića, a ostali su spremni za meč.

(Foto Star Sport)


tagovi

Dragan ŠaracEvropaNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara