"Kamara u dresu Partizana"
"Kamara u dresu Partizana"

Medo Kamara napušta Bolton...

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.12.15. | 11:12

Ko će uzeti igrača za koga je zainteresovan i Partizan?

Kamara u dresu PartizanaNedavno smo pisali da je u igri Partizana za zimski prelazni rok i bivši fudbaler crno-belih Mohamed Medo Kamara, a najnovije informacije koje dolaze iz Engleske kažu da je Bolton za koji Kamara nastupa u velikim finansijskim problemima, da igračima nije zagarantovana plata i da bi igrač iz Sijera Leonea mogao da napusti klub pre januarskog prelaznog roka.

On još nije igrao kod trenera Nila Lenona koji je u klub došao u oktobru, pa je uz finansijske probleme to jedan od čvršćih razloga zbog kojih bi defanzivni vezni fudbaler u potrazi za novom sredinom.
"Medo bi uskoro mogao da napsuti klub i ugovor ako probelmi sa novcem nastavljaju da pogađaju klub", pišu Vesti Boltona.

Izabrane vesti

Jasno je da igrač njegovih kvaliteta nedostaje Partizanu, jedno je od imena na spisku Ivice Ilieva, ali problem može da bude to što je Medo poslednji meč za Bolton igrao protiv Čelsija u Liga Kupu Engleske u septembru prošle godine. Engleski mediji pišu da bi Bristol Siti mogao da se uključi u trku za angažman ovog veziste.

Ukupno je odigrao 57 mečeva za Bolton i postigao tri gola. 

Pratite MOZZART i na Vajberu

 (FOTO: Action images)


tagovi

Medo KamaraEvropaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara