""
""

Medojević tipuje: Proradiće italijanski katenaćo

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.06.16. | 11:59

Fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Slobodan Medojević prognozira ishode današnjih mečeva na EURO. MOZZART donira tiket od 3.000 dinara, eventualni dobitak ide u humanitarne svrhe

Humanitarna akcija MOZZART kaldionice uzela je maha kako prvenstvo odmiče. Javljaju se mnogi poznati fudbaleri kako bi dali svoje predloge i na ulog naše kompanije od 3.000 dinara možda uspeju da zarade novac za one kojima je to najpotrebnije.

Izabrane vesti

Već smo imali jednog fudbalera Ajntrahta iz Frankfurta - Mijata Gaćinovića, a sada se na naš poziv odazvao i Slobodan Medojević. Nekadašnji prvotimac Vojvodine sastavio je tiket sa dobitkom od 100.842 dinara, a ukoliko prođe, sav prihod će ići na račun fondacije "Podrži život".

Prvi par na tiketu, okršaj Italija - Švedska, pokazuje da Medojević veruje u tradicionalni katenaćo. Kladio se na pobedu tima Antonija Kontea, ali uz pretpostavku da će ona doći uz 0-2 gola. Tipično italijanski. Protiv Belgije je prošlo, možda bi moglo i protiv Šveđana...

Pogledajte kvote za današnje mečeve i slobodne igre

Na tiketu mu je i par Češka - Hrvatska. Vatreni su možda pokazali i jednu od najboljih partija u prvom kolu šampionata, a protiv Čeha Medojević očekuje pobedu komšija uz dosta golova, tačnije više od tri. Do sada nismo videli mnogo takvih utakmica na šampionatu, valjda sada hoćemo, barem zbog tiketa.

Na kraju, tu je i okršaj Španija - Turska na kojem fudbaler Ajntrahta očekuje trijumf Crvene furije uz 2-3 gola. Medojević je oprezan sa Furijom posle startnih 1:0 u prvom kolu protiv Čeha, ali veruje u trijumf aktuelnih šampiona Evrope.


tagovi

tiket u podneSlobodan Medojevićreprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalEvropaeuro 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara