"Fudbaleri Borca"
"Fudbaleri Borca"

Megdan za opstanak u gradu na Jošanici

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.05.17. | 13:21

Neško Milovanović poštuje Borac kao klub svoje mladosti, ali sentimentalnost ostavlja po strani kada je opstanak Novog Pazara u njegovim rukama

Fudbaleri Borca

Leda u maju nema, ali u plej–aut zoni Superlige Srbije on i dalje krcka pod nogama ekipa sa donjeg dela tabele. Čačani su danas bliži obali opstanka, ali ni Novi Pazar predvođen Neškom Milovanovićem nije predao bitku. Tri koraka, odnosno tri utakmice imaju Kosanovićeve Zebre i Milovanovićev Novi Pazar do konačne rezultatske presude. Zato je za obe ekipe meč koji se igra u subotu u gradu na Jošanici od presudnog značaja.
Prvi put od kada sam se vratio u Borac ulazimo u utakmicu sa pozicije koja ne vodi u niži rang takmičenja. To naravno ne menja ništa u samoj pripremi jer sve utakmice do kraja, pa i ovu u Novom Pazaru moramo odigrati jako kako bi nastavili u dobrom ritmu. Ovaj tim je pokazao karakter i to mora potvrditi do samog kraja, jer želimo da što pre i teoretski uplovimo u mirnu luku”, tvrdi šef struke Čačana, Milorad Kosanović konstatujući da je ovoga puta vruć krompir u šakama Novopazaraca.

Izabrane vesti

POGLEDAJTE MOZZART KVOTE ZA UTAKMICU NOVI PAZAR – BORAC ČAČAK

Pritisak je svakako veći za rivala i mi ćemo to pokušati da iskoristimo, odnosno da pretvorimo u svoju prednost. Svesni smo važnosti predstojećeg meča i uveren sam da će ova grupa igrača još jednom potvrditi superligaški kvalitet”, zaključio je Milorad Kosanović koji na predstojećem meču jedino neće moći da računa na Nikolu Ignjatijevića zbog povrede.

Neško Milovanović

Pošto su Čačani to što jesu, pitali smo i Neška Milovanovića kakao Novi Pazar dočekuje rivala koji u svakom slučaju pored bolje pozicije na tabeli ima i manje povređenih igrača.
“Borac je klub moje mladosti, ali u profesionalizmu nema mesta za sentimentalnost. Shodno rezultatima u poslednje vreme moje poštovanje rivalu pred naredni meč je neosporno. Mi se nećemo zbog toga povući. Igraćemo maksimalno angažovano u želji za ostvarenjem našeg cilja. Opstanak je moguć”, kaže za MOZZART Sport Neško Milovanović, iskusni čačanski trener na klupi Novog Pazara.
“Ne računam na Savića i Babića. Van kombinacije za tim su Marić i Plavšić, kao i Vasilić zbog povrede prednje lože. Bez obzira na to mi ne možemo i nećemo popustiti u nameri da ostvarimo dobar rezultat”, zaključio je Neško Milovanović za MOZZART Sport.

Utakmica između Novog Pazara i Borca igra se u subotu na Gradskom stadionu u gradu na Jošanici s početkom u 17.00.

Piše: Miloš Milić

(Foto: MN Press, Star Sport)


tagovi

Borac ČačakMilorad KosanovićNeško MilovanovićNikola IgnjatijevicNovi PazarSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara