"Dve legende na jednoj slici"
"Dve legende na jednoj slici"

Mekinro: Nole, dobrodošao u klub najboljih

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.11.14. | 22:06

Kada vas pohvali ovakva legenda, znate da ste uspeli u životu

Dve legende na jednoj sliciDžon Mekinro je pohvalio Novaka Đokovića kazavši da je jedan od najboljih tenisera svih vremena.

Čovek koji je, kao i Novak, osvojio sedam grend slem titula pohvalio je našeg asa malo pre nego što je u petak pregazio Tomaša Berdiha, i na taj način obezbedio prvo mesto na svetu na kraju sezone, treći put u četiri godine.

Izabrane vesti

Mekinro je rekao da ta titula predstavlja period konstantne briljantnosti, koja se nije dogodila od kada je Federer pet puta bio prvi u šest godina.
Ovo mi pokazuje da je on postao jedan od najboljih svih vremena, a biće na vrhu još nekoliko godina. Jak je kao stena, to je neverovatno“, Mekinro hvali Đokovića. 

Za razliku od Rafe Nadala, naš teniser nije imao problema sa povredama.
Ako Rafa ne bude zdrav, lagano može da se desi da Đoković dođe do jedine grend slem titule koja mu fali, do Rolan Garosa. Rekao bih da su najbolji teniseri svih vremena Rafa, Rodžer, Rod Lejver i Pit Sampras. Ne bih Novaka još uvek stavljao u taj koš, ali sigurno je u top 10, i penje se svakog trenutka. Dobre vesti za njega su te da se konstantno poboljšava, dok sam ja u njegovim godinama počeo da padam“, ne štedi reči hvale legendarni teniser, nekadašnji ljuti rival Bobe Živojinovića.

Novak se plasirao u finale turnira u Londonu, odbranio je prvo mesto na svetu, a pošto pruža predivne partije nije nerealno očekivati novu titulu na finalnom Mastersu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Džon MekinroEngleskaEvropaNovak ĐokovićRafael NadalRodžer FedererSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara