"Mekinro i Đoković u razgovoru sa princom Vilijamom"
"Mekinro i Đoković u razgovoru sa princom Vilijamom"

Mekinro: Novak dobija Marija u finalu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.11.16. | 14:59

Legendarni teniser smatra da naš as ima više šansi za trijumf nad Škotom ako se sastanu u Londonu

Mekinro i Đoković u razgovoru sa princom VilijamomJedan od najveći igrača belog sporta ikada, Džon Mekinro dao je mišljenje o tome ko ima prednost ako Novak Đoković i Endi Mari u međusobnom duelu na završnom mastersu u Londonu budu odlučivali o prvom mestu na svetskoj listi. 

"Novak je još bolji u velikim mečevima od Endija i vodi u međusobnom skoru. Verujem da ako u nedelju izađu njih dvojica na teren u nedelju i budu u finalu rešavali ko će biti prvi, verujem da će Novak pobediti. Mari je mnogo toga uradio da dođe u ovakvu poziciju, igra odlično, najbolje u poslednjih nekoliko meseci, sve je bolji, čvršći mentalno, zahvaljujući pre svega "udarcima" koji su nu nanosili Novak, Rodžer i Rafa godinama. To mu je pomoglo da se smiri i zato očekujem interesantan meč, nadajući se da će Srbin i Škot zaigrati jedan protiv drugoga na završnom mastersu", jasan je Amerikanac koji trenutno radi kao savetmnik u timu Miloša Raonića.

Izabrane vesti

Jedinii problem sa Mekinroom je u tome što nikako nije poznat kao dobar prognozer mečeva. Ali je ipak bolji od Matsa Vilandera.

O svih sedam scenarija raspleta u Marijevoj grupi na završnom mastersu, kao i o borbi za prvo mesto na godišnjoj listi pročitajte na OVOM LINKU.

(foto: Action Images)


tagovi

Velika BritanijaSrbijaŠkotskaNovak ĐokovićEndi MariDžon Mekinro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara