"Mek, Nole i Tajger"
"Mek, Nole i Tajger"

Mekinro (opet) bez dlake na jeziku: Neprimereno poredio Novaka i Tajger Vudsa

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.07.17. | 16:12

Legendarni teniser izneo šokantno mišljenje o naglom padu forme srpskog asa

Mek, Nole i TajgerDžon Mekinro je čovek koji "ne meri dvaput pre nego što iseče". Takav je bio na terenu, a takav je i sada u sportskoj penziji kao česti komentator mečeva.

Ovaj put je u Vimlbdonu novinar-savetnik ekipi BBC-a, a već je stigao da kaže i nekoliko neprimerenih stravi. Nakon što je uvredio bremenitu Serenu Vilijams rekavši da bi bila 700. na muškoj svetskoj listi, uporedio je Novaka Đokovića sa Tajgerom Vudsom. Ali ne iz njegovog doba pune golferske slave kada je bio naplaćeniji sportista nekoliko godina uzastopno, već nakon čuvenog razvoda od žene zbog stotina prevara uglavnom sa prostitutkama. Uostalom, pročitajte sami šta je Mek rekao:

Izabrane vesti

"Prva ososba koja mi opada na pamet kada razmislim o Novaku nije teniser, već golfer. U pitanju je Tajger Vuds. Kada je on imao problema sa suprugom, potpuno je skrenuo sa šina i nikada se zapravo nije vratio. Nikada nije više bio ni izbliza onako dobar igrač kao nekada. Zato i počinjem da se pitam da li je tako nešto moguće i kod Novaka?! Istina, postoji velika razlika jer kod Đokovića problem nije fizičke, već psihičke prirode".

Amerikanac je očigledno aludirao da trenutno četvrti reket sveta ima porodične probleme, iako on i supruga Jelena čekaju drugo dete. Inače, Tajger Vuds u poslednje vreme ima ozbiljnih psihičkih problem, a nedavno je i uhapšen pošto je zaspao vozeći po autoputu pod uticajem lekova za smirenje.

(foto: Action Images)


tagovi

Džon MekinroEvropaNovak ĐokovićSrbijaTajger VudsVimbldon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara