"Mitrović"
"Mitrović"

Meklaren o neigranju Mitrovića: Najbitnije je imati jaku klupu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.12.15. | 11:02

Trener Svraka najavio istu napadačku liniju kao protiv Liverpula

MitrovićTim koji dobija ne treba menjati, pa će se izgleda u meču Premijer lige između Totenhema i Njukasla trener gostiju Stiv Meklaren upravo toga pridržavati. Napadački tandem koji je napao Liverpul u pobedi od 2:0 započeće meč i na Vajt Hart Lejnu. To znači da će Papis Sise i Sijem De Jong biti u prvoj postavi, a da će Aleksandar Mitrović i Ajoze Perez biti na klupi. No, Meklaren ima reči podrške.
"Veoma je važno imati jaku klupu. Prvih 11 je jedna stvar, ali je najbitnije imati dobre igrače na klupi. I Sise i De Jong su morali da budu strpljivi, dugo čekali i bili frustrirani. Papis je ušao protiv Kristal Palasa i bio naš najbolji fudbaler", rekao je Meklaren.

Ipak, trener Svraka je dodao da je zadovoljan onim što Mitrović pokazuje na treninzima.
"Sisea i De Jonga stavljam u prvu postavu najviše zbog iskustva. Ali želim da se okrenem ka klupi i da mogu da kažem Mitru i Ajozu - uđite i napravite razliku! Stvarno sam želeo da ubacim Mitrovića, ali mi je bilo važnije da ojačam igru po bokovima. Nije imao sreće. Ali, izgleda naoštreno na treninzima. Radi vredno i ima odličan pristup", rekao je Meklaren.

Izabrane vesti

Meč između Totenhema i Njukasla igra se u nedelju od 17 časova. Videćemo hoće li ovoga puta Mitrović dobiti šansu.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)


tagovi

Stiv MeklarenPremijer ligaEvropaEngleskaAleksandar MitrovićAjoze Perez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara