""
""

MENADŽERSKI RAT U PARTIZANU! Šekularac: Ramadani i Damjanac vode klub, a ne Đurić

Vreme čitanja: 3min | sub. 19.01.13. | 16:11

“Partizan je trebalo da zaradi milion evra, ali su Ramadani i Damjanac sve “izbušili” šireći laži da se u klubu menja uprava. Hteli su monopol i u Južnoj Koreji. Drmaju Partizanom uz pomoć Irine Popović, a Šćepović je čudak koji nema ni evro na računu”, tvrdi u razgovoru za Sport26 menadžer Fahrija Šekularac, koji godinama radi transfere za Daleki Istok

 

Izabrane vesti

Iako je izgledalo kao sigurna stvar da će Stefan Šćepović i Sreten Sretenović preći iz Partizan u južno-korejski Busan, na kraju je samo ovaj prvi potpisao, a stariji od braće Šćepović se vratio u Humsku. Zašto je propao dogovoren transfer, otkrio je posrednik u celoj priči, menadžer Fahrija Šekularac u intervjuu za Sport26. Inače, Šekularac već dugi niz godina važi čoveka sa uticajem u klubovima sa Dalekog Istoka, pa je tamo odveo preko 20 srpskih igrača, među njima i Ognjena Koromana, Borka Veselinovića, Vladimira Jovančića, Dragana Mladenovića

Ovoga puta je izigran od strane Stefana Šćepovića i menadžerskog tandem Fali Ramadani - Nikola Damjanac. Podsetimo, Partizan je trebalo da dobije milion evra za Šćepovića, a igrač 500.000 evra za godinu dana ugovora.
“Ovo što sam doživeo sa Stefanom je sramota za njega i njegove menadžere. Neka se stide! Lažu narod u Srbiji da se ovde menja uprava, što nema veze sa istinom. Sve je to laž. Istina je da je sve bilo gotovo i da je samo trebao Stefan da potpiše ugovor, koji bi mu doneo 500.000 dolara bez premija godišnje, dok bi Partizan trebao da dobije duplo više”, rekao je ljutito Šekularac.

Šekularac je otkrio i kakvom se prevarom poslužio Šćepović pred potpisivanje ugovora.
“Čekali su nas na potpisu, ali se tada Stefan uhvatio za zadnju ložu. Izmislio je povredu, pošto su mu tako rekli iz Beograda. Odbio je da trenira. Ništa nisam mogao da uradim”.

Šekularac zna odakle "vetar duva" i ko je kriv što transfer nije realizovan...
“To je sve urađeno po naredbi  Nikole Damjanca i Falija Ramadanija. Neka ih je sramota. Damjanac je tražio da dođe u Seul da vidi ugovor pre potpisivanja. Upravo taj ugovor sam mu poslao da vidi pre nego što je Stefan trebao da potpiše. Znam ja šta je njima bio plan. Hoće da naprave monopol i na ovom tržištu. E, pa neće...Ovde sam ja "sto godina" i mene Korejci poštuju. Odveo sam mnogo igrača i niko nije bio nezadovoljan...”

Iskusni menadžer je jasno pokazao na glavni problem kluba iz Humske.
“Partizan nije u rukama Đurića, Grubora i ostalih, nego se o njemu "očinski" brine Ramadani i Damjanac iz pomoć Irine Popović, koja im služi za "specijalne zadatke". Oni vode Partizan, niko drugi. Izgleda da im pare nisu potrebne za transfer. O tome koliko brinu o Stefanu, govori podatak da taj mali nema ni evro na računu, a igrao je u tri zemlje...”

Bilo je pokušaja da se pokvari transferi i ostalim putnicima za Seul.
“Za Miloša Bosančića su mi ispričali sve najgove. Takmičili su se ko će više da ga ispljuje, a momak je prošao celu omladinsku školu Partizana. Pa da im stvarno nije valjao kao igrač i čovek, oterali bi ga kao kadeta...”

Ipak, impresije o "problematičnom" vezisti su sasvim drugačije...
“Bosančić je veliki fudbaler koji je pokazao da je još bolji čovek. Ista je priča sa Sretenovićem. Momak za primer. Svu u novom klubu su oduševljeni njima kao profesionalcima i igračima. Već da treninzima se vidi da su klasa i svi su prezadovoljni. Sa takvim momcima nema problema, ali sa ovim koji liče na Stefana...Samo glavobolja. Ali, neka im je sve na čast... Za Stefana su mi govorili navijači da je čudak i da ga se manem. Ipak, verovao sam da nije sve tako. Pogrešio sam...”, razočaran je Šekularac

(FOTO: Zužnal.rs, MN Press )


tagovi

Dragan ĐurićFahrija ŠekularacFali RamadaniIrina PopovićNikola DamjanacFK PartizanSrbijaSreten SretenovićStefan ŠćepovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara