""
""

Mesijev tata je malo nervozan: Plaćali smo porez, vi širite mržnju

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.06.13. | 23:41

Horhe Mesi okrivio novinare da vode kampanju protiv njega i njegovog sina, ali se nije baš pretrgao da ubedi javnost kako je Leo nevin

Naravno, sad su novinari krivi za sve!

Specijalitet da kad nešto zabrljaš odmah okrivši medije - a pri tom se ne zapitaš se da li si kriv - nije srpski izum, ali smo od Lionela Mesija i njegove familije očekivali makar malo detaljnije objašnjenje vesti da je protiv njega podignuta optužnica koja ga tereti da nije plaćao porez španskim vlastima.

Izabrane vesti

Leo je najpre rekao da je sve obaveze na vreme regulisao, a sad se za reč javio njegov otac Horhe, takođe optužen za utaju poreza u iznosu od četiri miliona evra. Izjavio je par rečenica u odbranu asa Barselone, međutim, više se bavio kontranapadom. Kao da je od Srba prepisivao...
Budite sigurni da je Leo plaćao porez svake godine. To vam garantujem dva miliona posto! Nama smeta stav medija prema ovoj situaciji, cela kampanja koja se podigla protiv nas, govor mržnje. To je okrutno, ali znaćemo šta da radimo kad sve sve završi“, izgleda da Mesijev tata želi i da tuži pojedine medije.

Mesi i njegov otac biće saslušani 17. septembra, tad će se odlučiti ima li osnova za podizanje optžnice, ali kako god da se završi ovaj slučaj ostaviće veliku fleku na karijeri Argentinca.
Tihi smo i držimo se po strani, zato što znamo da smo sve vreme godine plaćali porez. Naravno da postoji razlika u stavu vlasti i našeg poreskog savetnika, jer mi plaćamo ogromne sume državi“, rekao je tata Horhe.

Da li mu verujete?

(FOTO: Action images)

 

 


tagovi

ArgentinaEvropaHorhe MesiJužna AmerikaLionel MesiPrimeraŠpanijautaja poreza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara