"Razočaran - Dušan Mićić"
"Razočaran - Dušan Mićić"

Mićić o potpunom raspadu sistema u Čačku: Ovakav Borac ne bih poželeo nikome!

Vreme čitanja: 3min | sre. 16.12.15. | 21:43

"Dosta igrača nije ni svesno svog kvaliteta. Kao kolektiv smo najjači. Niko se nije isticao, pa čak i ti golovi, sve je to plod timske igre. Mnogo igrača iz ove ekipe zaslužuje dres i Zvezde i Partizana. Parirali smo dobro svim ekipama, uostalom to za sebe govore i rezultati", rekao je iskusni vezista

Razočaran - Dušan Mićić

Čak ni oni najverniji ljubitelji fudbala u Čačku verovatno ne pamte kada je Borac igrao bolji i atraktivniji fudbal nego ove jeseni. Ali, što su gledali - gledali su, ova ekipa se nažalost definitivno raspada. To je potvrdio i jedan od najboljih igrača čačanskih Zebri ove jeseni Dušan Mićić, koji je ponosan na ono što su on i njegovi saigrači napravili u prethodna četiri meseca, ali i podjednako razočaran u sve one koji su dozvolili ovakav epilog.

Izabrane vesti

Da li ipak postoji i promil šanse da se nešto promeni?
"Ja mislim da nema, pošto ima pet-šest igrača koji su tužili klub, a neki već imaju ponude drugih klubova. Ovakvo stanje u klubu ne bih poželeo nikome. Svakome ko bi hteo da dođe ovde rekao bih da ovakav Borac ne treba nikom, barem dok je ovakva situacija u klubu. Možda ni ti ljubi nisu krivi... Bukvalno nije bilo hrane, a kada je i bilo žao mi je što ovi iz rukovodstva nisu došli da jedu", u jednom dahu je pričao rezignirani Dušan Mićić za MOZZART Sport.
"Dosta igrača nije ni svesno svog kvaliteta. Kao kolektiv smo najjači. Niko se nije isticao, pa čak i ti golovi, sve je to plod timske igre. Mnogo igrača iz ove ekipe zaslužuje dres i Zvezde i Partizana. Parirali smo dobro svim ekipama, uostalom to za sebe govore i rezultati".

Večeras je delovalo kao da ekipa Milorada Kosanovića možete da ukroti Partizan, ali je ipak usledio taj gol Božinova koji je sačuvao bodove u Humskoj
"Mislim da smo dobro krenuli, onako kako smo se dogovorili. Iz bloka smo napravili prostora za naše napade i tako došli do vodećeg gola. Ali primili smo gol praktično iz polušanse, nakon čega se promenio tok utakmice. Imali smo i pri rezultatu 1:1 stopostotnu šansu Kneževića, ali kada promašiš onda budeš kažnje. Možda je na kraju to bio i zaslužen rezultat po svemu viđenom, ali žalimo za šansama. Svi smo i priželjkivali kraj zbog kompletne situacije u klubu. Ipak, moram da kažem javno da mi je drago što sam igrao sa tim momcima. Uživao sam sve ovo vreme".

Andrija Živković

Čačani su večeras imali dosta problema sa sastavljanjem ekipe, a plus su usledile i neplanirane povrede igrača u Humskoj, koje su potpuno poremetile koncepciju igre Kosanovićeve ekipe.
"Unazad neko vreme smo igrali bez tri-četiri igrača. I za ovaj meč na raspolaganju je bilo 15 igrača. Ipak, dobro smo igrali, možda nam je nedostajalo samo malo prisebnosti u ključnim trenucima".

Kada si izlazio sa terena komentator sa Arene koji je bio na terenu rekao je da si klupi poručio: "ne, ne, ne". Da li misliš da si mogao još da izdržiš na terenu uprkos povredi?
"Mislim da sam mogao još. Na poluvremenu mi se ohladila povreda, pa sam rekao treneru da spremi izmenu, ali kako je nastavljeno drugo poluvreme povreda se zagrejala i mogao sam do kraja. Iskreno i začudio sam se što me menja."

Kao i svi najvažniji igrači kluba i Dušan Mićić će krenuti za nekim novim izazovom u karijeri.
"Pregovarao sam sa jednim kazahstanskim klubom, uskoro idem na nove pregovore, pa ćemo videti", zaključio je iskusni vezista.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaDušan MićićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara