""
""

Miha kupuje u Pari Sen Žermenu

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.06.17. | 11:50

Golman Salvatore Sirigu trebalo bi da stavi paraf na četvorogodišnji ugovor

Siniša Mihajlović mogao bi da "pazari" u Pari Sen Žermenu. I to golmana. Kako javljaju mediji u Italiji, Torino je blizu dovođenja Salvatorea Sirigua koji bi trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor sa Bikovima.

On je navodno spreman da igra za manju platu nego što ima u redovima Svetaca (3.000.000) i da potpiše ugovor gde će za četiri godine (tri plus jedna) dobija 1.300.000 evra uz bonuse po sezoni što će celu sumu dovesti na cifru blizu 2.000.000 evra.

Izabrane vesti

I Skaj Sport Italija i Tutosport su sigurni da će do ove saradnje doći. Bio bi to njegov povratak u Seriju A pošto ga je Palermo prodao PSŽ-u 2011. godine za 4.000.000 evra.

Torinu je potreba novi golman jer je Džo Hart previše skup da bi Torino otkupio ugovor, a i napravio je nekoliko grešaka dok je igrao na pozajmici u Torinu. Takođe, situacija oko (pozajmice) golmana mlade reprezentacije Srbije Vanje Milinkovića-Savića je nejasna za sada.

Francuski mediji kažu da se Sirigu dogovorio sa italijanskim timom i da samo čeka "amin" od predsednika PSŽ-a Nasera Al Kelaifija.

Sirigu je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Osasuni, pre toga je bio u Sevilji. Karijeru je počeo u Palermu 2006. godine.

Torino bi sa Siriguom imao sigurnu i iskusnu opciju narednih sezona.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaItalijameđunarodni fudbalPari Sen ŽermenSalvatore SiriguSerija ASiniša MihajlovićTorino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara