"Aleksandar Ignjovski"
"Aleksandar Ignjovski"

Miha nervira i Nemce, Robin Dut besni zbog Ignjovskog

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.10.13. | 14:27

"Kad je bio zdrav nije ga zvao", kaže trener Verdera i ironično podseća da je FSS “poznat po sportskim dostignućima”

Aleksandar IgnjovskiU Srbiji je bio na meti kritika, ali u Verderu i dalje veruju u Aleksandra Ignjovskog. Zato se trener Robin Dut glasno buni zbog poteza selektora Orlova Siniše Mihajlovića da u nacionalni tim za mečeve sa Japanom i Makedonije uvrsti i 22-godišnjeg vezistu tima iz Bremena.

Dut kipti od besa, jer se Ignjovski još nije oporavio od povrede mišića, a sada je morao na dalek put zbog, za Nemce, nebitnih mečeva.
"Igi je nateran na put uprkos povredi. A kada je bio zdrav, niko ga nije zvao. Nervira me takvo ponašanje. Ne razumem ga!", grmi trener Verdera, iako ni on sam nije bio preterano velikodušan prema Ignjovskom.

Izabrane vesti

Srpski internacionalac je, naime, ove sezone odigrao samo tri utakmice za Verder, ukupno 140 minuta. Dut, ipak, krivicu prebacuje na Mihajlovića, pa bezobrazno upućuje otrovne strelcije prema našem selektoru i njegovim rezultatima u kvalifikacijama za Mundijal.
"Fudbalski savez Srbije je, kako vidim, čuven po sportskim uspesima…", ironičan je Dut.

Robin DutOvoga puta, međutim, njegova reč nema apsolutno nikakav značaj. Propisi nalažu Verderu da dozvoli Ignjovskom da igra za Srbiju. Teško se mire sa tim u Bremenu, jer smatraju da su u Nemačkoj znatno bolji uslovi za oporavak (verujemo da to uopšte nije pod znakom pitanja).

Ignjovski, ipak, pokušava da spusti loptu.
"Uveravam vas da su ljudi iz reprezentacije vrlo pažljivi i da vode računa o mom povratku. Optimista sam da ću biti spreman već za susret s Frajburgom".

(FOTO: Guliver/Getty Images, Action Images)


tagovi

Aleksandar IgnjovskiEvropaNemackareprezentativni fudbalRobin DutSiniša MihajlovićSrbijaVerder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara