""
""

Miha o večitom derbiju: I Zvezda i Partizan igraju loše, ali neko mora da bude bolji

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.10.13. | 09:44

Motiv je ogroman na obe strane, a znamo svi da ova utakmica često servira sve i svašta. Mislim na iznenađenja, inspiraciju nekog pojedinca, potez koji može da reši ovako značajnu utakmicu. Očekujem, dakle, vrlo interesantnu predstavu", rekao je selektor Srbije

Vreme 145. večitog derbija se ubrzano bliži! Adrenalin polako počinje da raste na obe strane Topčidera, a kakvu će na fudbalsku predstavu spremiti ljuti rivali videćemo u subotu. Iako mnogi smatraju da će kvalitet duela crveno i crno-belih biti drastično slabiji u odnosu na mnoge prethodne derbije, s tim se ne slaže i selektor Srbije, Siniša Mihajlović. Srpski strateg, koji možda broji i poslednje dane na klupi Orlova smatra da bi Crvena zvezda i Partizan mogli da odigraju jedan vrlo interesantan meč. Bez obzira na činjenicu što već neko vreme nije dolazio na stadione Superlige, kaže da je upoznat sa trenutnim stanje naših večitih rivala.
"Nisam gledao remi Partizana protiv Napretka i derbi u Nišu, ali imam sve potrebne informacije od mojih ljudi koji su bili na licu mesta", rekao je Mihajlović za Sport.

O tome da li će doći na Marakanu kako bi ispratio susret Zvezde i Partizana, Miha kaže:
"Upravo pravim plan i prgram, tako da ne znam još da li ću doći na derbi. U poslednje vreme bili smo svedoci slabijih partija večitih, ali će, na neki način, ipak biti zanimljivo. Jer, neko će morati da bude bolji u derbiju. Motiv je ogroman na obe strane, a znamo svi da derbi često servira sve i svašta. Mislim na iznenađenja, inspiraciju nekog pojedinca, potez koji može da reši ovako značajnu utakmicu. Očekujem, dakle, vrlo interesantnu predstavu", zaključio je on.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

145. večiti derbiFK Crvena zvezdaFK PartizanSiniša MihajlovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara