""
""

Mihajlov: Dva puta do Evrope, možemo mi to

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.07.17. | 18:10

Kapiten Voždovca optimista uoči početka nove sezone

Prošle sezone sedmo mesto - što se može oceniti kao uspeh, jer je na početku pretila čak i selidba u niži rang - a za narednu Voždovac cilja ne samo plasman u plej-of, već i izlazak na međunarodnu scenu.

Bez ustručavanja, taj plan objavio je Miloš Mihajlov, kapiten Zmajeva sa Dušanovca.
Želimo da napravimo bolji rezultat i bolju poziciju nego prethodne sezone. Želimo izlazak u Evropu, a imamo dva puta pred sobom. Možemo kroz državni kup, a možemo i kroz prvenstvenu trku. Kroz oba takmičenja sigurno je da ćemo se truditi da budemo sve bolji“, predočio je iskusni štoper.

Izabrane vesti

Ekipa Ilije Stolice pretrpela je nekoliko izmena u prelaznom roku. Otišli su Nenad Marinković, Uroš Sinđić (Mladost, Lučani), Stefan Dražić (Mehelen, Belgija) i Ognjen Krasić (Banants, Jermenija), dok je, zasad, angažovan samo krilni vezista Čukaričkog, Alen Mašović.
Pripreme idu u dobrom smeru i bićemo spremni za početak sezone. Svi protivnici na pripremama su bili jaki, ali mi smo pokazali dobru igru i kvalitet koji garantuje preduslov za dobar start u prvenstvu“, osvrnuo se Mihajlov na rezultate kontrolnih utakmica (Orneburg 3:0, Spartak Moskva 2:3, Rudeš 2:2, Zorja 1:1).

Uvereni su da će ih naredne sezone gledati više ljudi nego u prethodnoj.
Oseti se podrška sa tribina na terenu. Navijačima poručujem da dođu na svaku utakmicu u što većem broju, jer nam njihova podrška znači. Oni su naš dvanaesti igrač“, kazao je Miloš Mihajlov.

Prvu takmičarsku utakmicu Voždovac igra protiv Radnika iz Surdulice 22. jula na svom stadionu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Miloš MihajlovSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara