""
""

Mihajlović ljut: Nisam to ja! Nešto ne valja kod mene

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.08.16. | 08:43

„Mora da se menja“, samokritičan je Partizanov krilni vezista

Pogled na teren bolji nego pre. Pogled na tabelu isti kao pre.

Zadovoljavajuća slika sa poslednje prvenstvene utakmice i deprimirajuća ako se ima i vidu ogromni zaostatak posle prve etapne vožnje Superligom smenjuju se među navijačima Partizana posle pobede nad Radom (4:0).

Izabrane vesti

Na tom meču proradio je Leonardo da Silva, nastavio je da trese mreže Valeri Božinov, Everton Luiz u kontinuitetu važi za najborbenijeg igrača crno-belih, koji nikako da dočekaju „pravog“ Nemanju Mihajlovića.

Istog onog koji je tutnjao ovdašnjim terenima proletos.
Nisam zadovoljan kako igram. Nisam to ja, ovo nisu moji prodori i „jedan na jedan“. Moram više da radim i vratim potrebno samopouzdanje, ali nije tajna da nešto ne valja kod mene“, samokritičan je krilni vezista Parnog valjka u razgovoru za Blic.

U prolećnom delu prethodne sezone bio je najbolji i statistički najkorisniji pojedinac tima, a ovog leta iza svog imena ima samo po jednu recku u kolonama golovi (Javoru) i asistencije (protiv Čukaričkog).
„Ljut sam na sebe. To nema veze sa ekipom. Nešto mora da se promeni, a recept je jednostavan - samo vredan rad“.

Mladi ofanzivac, zasad, ima poverenje trenera Marka Nikolića, koji je neke rezove u ekipi već napravio. Nemanja Mihajlović ih nije osetio, međutim, jasno je i njemu da i on i ekipa moraju da se trgnu iz problema u koji su sami upali.
Lakše se diše. Konačno smo se raspucali i ovo je početak niza koji moramo da nastavimo. Postigli smo više od dva gola, to je dobro za samopouzdanje. Sledi pauza posle koje ćemo dati sve od sebe da ostanemo u ovom ritmu“.

Crno-beli su posle sedam kola tek sedmi na tabeli, sa deset bodova, čak devet manje od Crvene zvezde, koja za dve runde stiže u Humsku 1 (17. avgust).
Za nas je svaka utakmica prekretnica. Ova pobeda nas penje na tabeli, moramo što pre da pokušamo da se približimo Zvezdi“, dodao je Nemanja Mihajlović, a prenosi Blic.

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNemanja Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara