""
""

Mihajlović naterao Berluskonija da gleda Peruđu, Adrijano odmah u metu, biće Baka strašno pojačanje (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.08.15. | 22:50

Rosoneri sigurni u trećoj rundi Kupa Italije...

Ne pamti italijanska javnost kada je Silvio Berluskoni poslednji put došao na San Siro da prati ovako „nebitan“ meč Milana protiv Peruđe, ali Siniša Mihajlović je naterao vlasnika Rosonera da sedne na svoju poziciju u luksuznoj loži i isprati novu generaciju u svom mezimčetu. Takođe, ne dešava se tako često da daleko moćniji protivnici u ranoj fazi italijanskog Kupa na teren pošalju najjači tim, ali Mihajlović je baš protiv niželigaša odlučio da pošalje sve raspoložive snage, kako bi ekipu pripremio za početak sezone. Na kraju Milan je ostvario rutinsku pobedu i slavio rezultatom 2:0. 

Izabrane vesti

Ali, mnogo više od same pobede šefa stručnog štaba Rosonera obradovaće igra napadačkog tandema Luiz Adrijano - Karlos Baka, koji je pokazao da bi ove sezone mogao da bude prava pokretačka snaga kluba iz grada mode. Nezavisno od činjenice da je na drugoj strani terena bila slabašna Peruđa, Milan je delovao prilično moćno na terenu, Mihajlovićevi učenici bili su prilično agresivni na lopti, posebno u prvom poluvremenu, Adrijano je zatresao mrežu u prvoj zvaničnoj utakmici, a Baka pokazao da će biti strašno pojačanje za nekadašnjeg prvaka Evrope. Drugi deo igre bio je prilično miran, ali nagoveštaj nekih boljih vremena je tu.

Prvi je mrežu Peruđe načeo Keisuke Honda, koji je imao otvoren put ka golu posle Adrijanove lukave varke, da bi doskorašnji fudbaler Šahtjora svoju prvu takmičarsku utakmicu zasladio pogotkom polovinom prvog poluvremena, čime je na kraju i postavio konačni rezultat utakmice. 

Doduše, rezultat je mogao da bude još ubedljiviji, a Baka je takođe mogao da bude strelac premijernog pogotka u crno-crvenom dresu, ali je sudija čini se neopravdano poništio pogodak kolumbijskog centarfora zbog nepostojećeg ofsajda. Milan je imao i širom otvoren put ka golu rivala, pošto je Davide Lancafame zaradio zaradio crveni karton u 66. minutu, ali mreže su do kraja utakmice mirovale.

Milan će u narednoj rundi Kupa igrati protiv Krotonea, koji je bio bolji od Ternane rezultatom 1:0.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Siniša MihajlovićSilvio BerluskoniSerija APeruđaMilanLuiz AdrijanoKeisuke HondaKarlos BakaItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara