""
""

Mihajlović poteže mere očajnika: Lopez leti sa gola Milana, debituje klinac od 16 godina!

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.10.15. | 16:09

Srpski trener sprema krajnje rizičan potez kako bi probao da trgne ekipu

Milan je u ogromnoj krizi, ništa ne fukcioniše, a Siniša Mihajlović je pod sve većim pritiskom. Rosoneri  su minulog vikenda protiv Torina odigrali još jednu bledu partiju, a pred srpskim trenerom je ultimatum da pobedi u naredne dve utakmice protiv Sasuola ili mu sledi otkaz.

Izabrane vesti

Atomsfera u ekipi je prilično loša. Mihajlovićeve metode prebacivanja pritiska na igrače nisu dale rezultate i samo su dodatno otežale situaciju. Srpski trener polako počinje da gubi kompas, pa je tako ušao u sukobe sa brazilskim veteranom Aleksom i Alesijom Ćerćijem koji u januaru verovatno napušta klub.

Mihajlović izgubio kontrolu – svađa sa Aleksom i Čerčijem, dve pobede za 10 dana ili otkaz!

Nova Mihajlovićeva žrtva bi mogao da bude Dijego Lopez. Španski golman je u prošloj sezoni bio jedan od retkih svetlih tačaka Rosonera, ali se ove sezone uklopio u sivilo cele ekipe. I bio najveći krivac za izjednačenje Torina u minulom kolu kada je primio gol u bliži ugao. Italijanski mediji pišu da tenzije između Mihajlovića i Lopeza postoje još od meča u Đenovi i da je bilo pitanje vremena kada će Španac biti sklonjen sa gola.

I ono što je još zanimljivije je da će Lopeza prema najavama sa Apenina zameniti 16-godišnji Đanluiđi Donaruma! Za ovog mladog čuvara mreže se najavljuje da je jedan od najvećih talenata italijanskog fudbala, ali ogroman je rizik gurnuti ga u vatra sa ovakvom situacijom u ekipi. Italijanski mediji najavljuju da će Donaruma braniti u sredu protiv Intera u prijateljskom meču na “Trofeju Berluskoni”. A posle toga će Mihajlović doneti odluku da li da ga gurne u prvu postavu i protiv Sasuola u prvenstvu narednog vikenda.

(FOTO: Action images)


tagovi

Siniša MihajlovićSerija AMilanItalijaEvropaĐanluiđi DonarumaDijego Lopez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara