""
""

Mihina Sampdorija kao mačka, Torino kao miš (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.09.14. | 14:28

Đenovljani potpuno zasluženo savladali Bikove golovima Gabijadinija i Okake Čuke

U prošloj sezoni je Torino bio najprijatnije iznenađenje Serije A, a takvu ulogu u aktuelnoj sezoni mogla bi da ima Sampdorija. Baš u susretu sa torinskim Bikovima koji bez Imobilea i Ćerćija i ne liče na onaj simpatični tim iz prošle sezone, izabranici Siniše Mihajlovića su pokazali da bi ovo mogao da bude njihov šampionat.

Izabrane vesti

Sampdorija je bez ikakvih problema, potpuno zasluženo savladala Torino sa 2:0 i zabeležila prvu pobedu u sezoni. Đenovljani su dominirali i uveć delu meča i nisu dozvoljavali rivali da ozbiljnije zapreti golu novajlije Vivijana.

U prvih pola sata je viđena tvrd meč i velika borba, a utakmicu je odblokirao najbolji igrač Sampdorije Manolo Gabijadini golom iz slobodnjaka u 34. minutu meča. Lukav potez Dorijinog napadača, ali i mora se priznati očajna reakcija Padelija...

Gabijadini je sredinom drugog poluvremena još jednom odlično tukao iz slobodnog udarca, ali je pogodio prečku. Jedinu šansu za Torino je imao Kvaljarela, ali je lopta otišla preko gola. Pobedu je u finišu meča overio brzonogoi Stefano Okaka Čuka. Nekadašnja nada Rome je fantastično probio po desnom krilu, ušao između dvojice defanzivaca Torina u kzaneni prostor i preciznim udarcem po zemlji rešio pitanje pobednika.

U domaćem timu, srpski vezista Nenad Krstičić je u igru ušao u 76. minutu, dok je Nikola Maksimović kod gostiju odigrao ceo meč na poziciji desnog spoljnog.

SERIJA A – 2. KOLO:

Subota:

Empoli – Roma 0:1 (0:1)
/Sepe 45+1ag/

Juventus – Udineze 2:0 (1:0)
/Tevez 8, Markizio 75/

Nedelja:

Sampdorija – Torino 2:0 (1:0)
/Gabijadini 34, Okaka Čuka 79/

15.00 Kaljari – Atalanta
15.00 Fjorentina – Đenova
15.00 Inter – Sasuolo
15.00 Lacio – Ćezena
15.00 Napoli – Kjevo
20.45 Parma – Milan

Ponedeljak:

20.45 Verona – Palermo


tagovi

EvropaItalijaManolo GabijadiniSampdorijaSerija ASiniša MihajlovićStefano Okaka ČukaTorino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara