""
""

Mijailović: Nisam dozvolio Bosančiću da Zvezdinim dresom briše kopačke!

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.01.15. | 10:13

“Zabranjen mi je ulazak na stadion, ne smem ni da treniram tamo, poslušao sam gazdu koji mi je na pitanje o plati rekao da tužim klub”, poručio bivši kapiten crveno-belih

Bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Džoni Mijailović otkrio je da je imao verbalni sukob sa Milošem Bosančićem, jer iskusnom vezisti nije dozvolio da briše kopačke Zvezdinim dresom! U razgovoru za Kurir popularni Džoni je istakao da ga je Zvezdan Terzić nagovorio da tuži klub i na taj način traži zarađeni novac.

Takođe, Mijailović je istakao da mu je zabranjeo da trenira u Ljutice Bogdana, ali da ne namerava da napusti Crvenu zvezdu.
“Želim samo da kažem istinu. Posebno napominjem da nije bilo nikakvog sukoba, već da je bila prepirka. Nisam mogao da prihvatim da neko Zvezdinim dresom i grbom briše kopačke. Taj dres je svetinja! Četvorica igrača su svedočila o tome i pismeno. Nemam nikakav problem sa Bosančićem, a ni sa gazdom. Ako je to razlog za raskid ugovora, onda je svaki komentar suvišan”, poručio je Nikola Mijailović.

Izabrane vesti

Javna je tajna da je Mijailović još letos, tokom priprema u Belgiji, ušao u ozbiljan sukob sa generalnim direktorom kluba Zvezdanom Terzićem… Kasnije je bio jedan od onih za koje se sumnjalo da su kreatori anonimnih pisama u kojima je žestoko udarano po prvom čoveku crveno-belih.
“Gazda je još letos izjavio da onaj kome se ne sviđa može da napusti klub i da će on odlučiti šta je cilj – podmlađivanje ili titula. Kapiten Milijaš je reagovao, a potom i ja sam stao na njegovu stranu. Rekao sam da Zvezda nikada ne može da juri drugo mesto, a on mi je rekao da napustim sastanak i to četiri puta i pokazao mi  vrata”

Mijailović je odlukom disciplinskih organa kluba suspendovan na tri meseca.
“Zabranjen mi je ulazak na stadion, ne smem ni da treniram tamo. Ali pokrenuo sam proces. Nisam dobio nijednu platu iz novog ugovora, a duguje mi se i iz prošle sezone. Klub nisam tužio za raskid ugovora, niti ću to da činim, već samo za dugovanja. Ja sam igrač Crvene zvezde, a podsetio bih da sam davao lično svoje sredstva i to bespovratno. Za renoviranje svlačionice, kupovinu avio-karata, sređivanje terena… Samo slušam gazdu koji mi je na pitanje o plati, rekao da tužim klub”, zaključio je Mijailović

(Foto Star Sport)


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrbijaNikola MijailovićMiloš BosančićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara