""
""

Mikić: Protiv Jagodine ovako neće moći

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.04.13. | 12:42

Zamenik kapitena Crvene zvezde i strelac jedinog gola protiv Donjeg Srema upozorava saigrače

 


Fudbaler Crvene zvezde Nikola Mikić, strelac pobedonosnog gola protiv Donjeg Srema (1:0), rekao je da su bodovi najvažniji, ali da će ekipa morati da pruži mnogo bolju partiju u narednom kolu na gostovanju u Jagodini.

Izabrane vesti

"Sami sebe smo uveli u nervozu jer nismo ušli u utakmicu na najbolji način, a fudbaleri Donjeg Srema pokazali se se kao izuzetno disciplinovana i organizovana ekipa. Posle pet uzastopnih pobeda, sigurno da su navijači očekivali da pružimo bolju partiju i budemo efikasniji, međutim, smatram da su ipak tri boda iz ove utakmice najvažnija. Okrećemo se narednom rivalu, takođe izuzetno teškom protivniku, ekipi Jagodine i moraćemo da pružimo mnogo bolju partiju ukoliko želimo da nastavimo seriju pobeda", rekao je Mikić za zvanični sajt kluba.

Zamenik kapitena crveno-belih retko postiže pogotke, ali kada to učini, uglavnom se radi o golovima koji odlučuju pobednika.

"Izgleda da je tako. Svaki put kada postignem gol, on bude odlučujući. Sigurno da bih voleo da do kraja sezone budem strelac na još nekom meču. Ali, najvažnije je da ekipa pobeđuje i moj gol je plod igre celog tima, a ne individualan uspeh", poručio je Mikić.

Mladi Uroš Špajić, koji u tandemu sa Mikićem igra u zadnjoj liniji crveno-belih od dolaska trenera Rikarda Sa Pinta, istakao je da je meč protiv Donjeg Srema potrebno što pre zaboraviti.

"Moramo da se okrenemo novim izazovima. Pobedili smo uz dozu sreće, koju možda na nekim ranijim susretima nismo imali. Delovali smo dosta nervozno, jer po mom mišljenju, nismo imali dobar pristup na početku meča. Kako je utakmica odmicala, postajali smo sve nervozniji. Navijači su negodovali i imaju pravo na to jer su tokom cele sezone bili naš 12. igrač", rekao je Spajić.


tagovi

FK Crvena zvezdaNikola MikićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara