""
""

Miladinović o propalom transferu u Zvezdu: Sve sam se bio dogovorio sa Džajićem, a onda…

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.02.14. | 10:43

Iskusni štoper je čak zadužio i opremu od ekonoma Stoleta, ali uprava kluba s Marakane mu se više nije javila

Sve je bilo spremno za drugi mandat Bojana Miladinovića u dresu Crvene zvezde, ali od praktično završenog posla nije bilo ništa. Iz razloga samo znanih upravi Zvezde. Miladinović se sve dogovorio sa predsednikom Draganom Džajićem, čak zadužio i opremu, ali se posle toga uprava Zvezde više nijednom nije javila. I to bez jasnog objašnjenja i bilo kakvog obaveštenja igraču?!

Izabrane vesti

Miladinović se vratio u uzbekistanski Pahtakor, s kojim je na priprema u Turskoj…
“Ni ja ne znam šta je bilo. Bio sam na pregovorima, sve sam se dogovorio s predsednikom Draganom Džajićem, čak sam i zadužio opremu kod ekonoma Stoleta i razgovarao s trenerom Stojanovićem. Bila je to velika subota za mene, a dva dana kasnije trebalo je da ugovor dobije dozvolu UO. Odjednom se sve stopiralo. Ne znam gde je nastao problem”, rekao je Miladinović za Večernje novosti.

Da li vam je neko iz Zvezde objasnio zbog čega je dogovor prekršen?
“Ne, niko mi se iz Zvezde nije javio. Čekao sam ih, čekao. Ali uzalud... Meni je samo mnogo žao što se nije realizovalo. Ali, bože moj, život ide dalje. Zbog načina na koji sam otišao prvi put iz Zvezde imao sam neverovatnu želju da se dokažem, da sve navijače uverim da pre osam godina to nije bila moja prava slika.”

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaSuperligaSrbijaBojan Miladinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara