Milan dobio kvalitetnog beka bez obeštećenja - Strinić tri godine na San Siru!

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.05.18. | 17:48

Hrvat i zvanično angažovao hrvatskog fudbalera

Reprezentativac Hrvatske i dosadašnji član Sampdorije Ivan Strinić potvrdio je da je potpisao ugovor sa Milanom. Italijanski mediji još zimus su prvi put pisali o mogućnosti ovog transfera, a pošto je sezona gotova, Strinić je obelodanio da je posao gotov.

Promocija u novom klubu će se održati po završetku Svetskog prvenstva u Rusiji, Strinić dolazi u Milan kao slobodan igrač jer mu je prethodno istekao ugovor sa Sampdorijom.
„Sezona je konačno gotova i sada mogu konačno da potvrdim da sam potpisao trogodišnji ugovor sa Milanom“, rekao je Strinić za 24 sata.

Izabrane vesti

Odluka da napusti klub bez obeštećenja očigledno je imala veliki uticaj da Strinić drugi deo sezone mahom provede na klupi za rezervne igrače.
„Kada vam ugovor ističe za dva meseca, klub može da učini dve stvari. Oni mogu da se koncentrišu na to da iskoriste maksimum iz vaše igre u preostalom vremenu ili da odluče da više ne igrate. Tako sam odigrao svega tri utakmice u drugom delu sezone. Ali, Milan me je želeo i nije im bilo važno što neću igrati mnogo do kraja sezone“, rekao je Strinić.

Foto: Action images


tagovi

Ivan Strinić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara