"Budućnost Milana - Donaruma i Lokateli"
"Budućnost Milana - Donaruma i Lokateli"

Milan ima tim za narednih 15 godina!

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.12.16. | 14:35

Velike reči desnog beka Rosonera

Budućnost Milana - Donaruma i Lokateli

Neki novi klinci bude uspavanog džina i vraćaju ga na put stare slave. Milan se posle pet godina posta okitio prvim peharom i to onim namenjen pobedniku Superkupa Italije, a među herojima Rosonera našli su se golobradi klinci poput Đanluiđija Donarume, Manuela Lokatelija i Marija Pašalića (na pozajmici iz Čelsija), a tu su i momci poput Alesija Romanjolija i Davidea Kalabrije, koji predstavljaju budućnost kluba sa San Sira.

Izabrane vesti

I upravo je to tema na koju je posebnu pažnju obratio iskusni desni bek Matija De Šiljo, koji smatra da Milan ima ekipu koja bi mogla da dominira narednih 15 godina.
„Volim što sam kapiten jednog ovako mladog i talentovanog tima“, rekao je De Šiljo za Gazetu i nastavio:
„Već sam imao priliku da nosim traku u mlađim kategorijama, to je prelepo osećanje, ali i velika odgovornost. Ja sam još mlad, ali kad gledam Donarumu i Lokatelija, koji se šest-sedam godina mlađi od mene, ja ostanem bez reči“.

Posebne reči hvale imao je upravo za dvojicu nosilaca igre - Donarumu i Lokatelija.
„Donaruma je fantastičan i stalno napreduje, nogama je čvrsto na zemlji i nije izgubio kompas. Lokateli napreduje izuzetno dobro za nekog ko ima 18 godina. Žao nam je zbog Kalabrije, koji će biti van terena tri meseca, ali svi verujemo u njega“.

Zato i veruje da je Milan na dobrom putu da se vrati tamo gde mu je i mesto - u eliti.
„Imamo jako lepu grupu italijanskih igrača, a tu su i drugi momci. To je zaista lepo i treba biti ponosan na tako nešto, posebno kada pogledamo kakve sastave imaju drugi timovi. Sa svim ovim mladim i talentovanim momcima Milan ima tim za narednih 15 godina, ako ne i više. Sada želimo da se kvalifikujemo u Ligu šampiona i vratimo tamo gde nam je mesto“.

(FOTO: Action Images)a


tagovi

Serija AMilanMatija de ŠiljoItalijaEvropaĐanluiđi Donaruma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara